Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ULTIMA ORĂ: Accident cumplit la intrarea în Șieu Sfântu. O fetiță de câșiva anișori este resuscitată de medici

Publicat:

Un cumplit accident rutier a avut loc in urma cu puțin timp la intrarea in Șieu-Sfantu. O femeie și o fetița sunt in stare grava dupa ce mașina in care erau s-a rasturnat in afara carosabilului.

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident cumplit pe Autostrada Soarelui. Un TIR s-a rasturnat pe șosea și a blocat circulația pe ambele sensuri / FOTO

17:40, 28.04.2024 - Accident grav pe Autostrada Soarelui! Intr-una dintre cele mai aglomerate zile, un TIR s-a rasturnat pe șosea și a blocat circulația pe ambele sensuri. Șoferii au fost nevoiți sa aștepte pana cand șoseaua se elibereaza. Iata cum s-a intamplat totul.

Tragedie in Italia: Un moldovean de 24 de ani a murit intr-un accident cu motocicleta. Era casatorit și avea o fetița

11:20, 22.04.2024 - Alexei Sirbu, un tanar moldovean de 24 de ani, și-a pierdut viața intr-un tragic accident de motocicleta petrecut in Italia, in noaptea de vineri spre sambata, 20 aprilie 2024, scrie rotalianul.com , cu referire la presa italiana.

Accident feroviar in Azuga. O fetița de 7 ani și un barbat de 55, loviți de tren

21:25, 02.04.2024 - Pompierii militari prahoveni au fost solicitați sa intervina, marți seara, pentru acordarea asistenței medicale de urgenta in cazul producerii unui accident feroviar in Azuga.Din informațiile primite de la apelant, in eveniment au fost implicate doua persoane care ar fi fost lovite de tren. Imediat,…

Accident rutier cumplit in Caracal! Un sofer a ars de viu, dupa ce a ramas blocat intre fiare / FOTO

10:25, 10.03.2024 - Un accident rutier cumplit s-a produs in Caracal! Un sofer a ars de viu, dupa ce a ramas blocat intre fiare. Conducatorul auto s-a rasturnat cu masina pe centura orasului. Iata cum s-a intamplat incidentul devastator!

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.

Accident pe centura orașului Ineu! O femeie a fost resuscitata și prezinta semne vitale

18:40, 11.02.2024 - Un autoturism a ieșit in decor in aceasta dupa amiaza pe centura ocolitoare a orașului Ineu. Din primele informații, doua persoane au ramas incarcerate. Se... The post Accident pe centura orașului Ineu! O femeie a fost resuscitata și prezinta semne vitale appeared first on Special Arad · ultimele știri…

O fetița de 9 ani a fost grav ranita in urma unui accident la Stalpeni

11:06, 03.02.2024 - In accident au fost implicate o autoutilitara și un autoturism. In urma producerii evenimentului, pana in acest moment, au fost identificate doua victime, care sunt monitonizate de echipajele medicale. Citeste și Autoturism rasturnat la Micești. O tanara de 20 de ani a ajuns la spital In urma impactului,…

Accident cumplit in Satu Mare! Un tanar de 30 de ani a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp / FOTO

10:50, 03.02.2024 - Un accident teribil a avut loc, in noaptea de vineri spre sambata, pe un drum din judetul Satu Mare. Un barbat de 30 de ani a murit, dupa ce masina in care se afla a intrat intr-un stalp, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Somes".


Ce parere ai despre aceasta stire?