Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Uliești: Răsturnare pe autostrada A1

Publicat:

La km. 68 pe autostrada A1, in comuna Uliești, s-a produs un accident rutier fara victime. O platforma tratata ce Post-ul Uliești: Rasturnare pe autostrada A1 apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe gazetadambovitei.ro…  

Sursa articol: gazetadambovitei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nod rutier nou in zona de sud a județului Dambovița. Savoiu: „Intr-un an, maxim un an și jumatate va fi finalizat”

18:10, 14.04.2024 - Zona de sud a județului Dambovița va beneficia de un nou nod rutier, situat intre Petrești și Corbii Mari. Acesta va facilita accesul pe Autostrada A3 și va fi amplasat in proximitatea intrarii in Uliești.

Iubitul femeii care a fost ucisa și aruncata pe camp, langa autostrada, scos de pe lista de suspecți! Rasturnare de situație

15:00, 10.04.2024 - O veste șocanta zguduie ancheta in cazul femeii ucise și aruncate pe un camp langa autostrada, in apropierea Bucureștiului. Intr-o rasturnare de situație surprinzatoare, iubitul femeii, cu care aceasta se certase inainte de dispariția sa, a fost scos de pe lista suspecților.

Femeia ucisa și gasita pe camp langa autostrada era prostituata. Iubitul femeii a fost eliminat din lista de suspecți

14:36, 10.04.2024 - Rasturnare de situație in cazul femeii ucise, tranșate și aruncate pe un camp langa București. Din cercetarile facute de polițiști pana la acest moment a reieșit faptul ca aceasta era prostituata.

Femeie dezmembrata descoperita langa autostrada A1 a fost identificata

20:25, 09.04.2024 - Criminalistii au solicitat realizarea de expertize genetice pentru stabilirea cu certitudine a identitatii persoanei al carei trup neinsufletit a fost descoperit, vineri, 5 aprilie 2024, pe un camp, in apropierea bretelei rutiere care duce catre A1, in zona satului Olteni, din comuna Uliești.

VIDEO: Stadiul lucrarilor pe Autostrada A7, zona Nicolae Balcescu – Faraoani

12:35, 02.04.2024 - Exploram in acest video stadiul lucrarilor la Autostrada A7, Lotul 3, tronsonul Racaciuni – Bacau, in zona Nicolae Balcescu – Faraoani. Descopera progresele și provocarile in construcția acestui important segment al infrastructurii rutiere din Romania, care promite sa transforme mobilitatea și conectivitatea…

Guvernarea PSD face din șantierele de autostrazi pilonul central al creșterii economice

10:26, 24.03.2024 - "In sfarșit nu vorbim de promisiuni, vorbim de certitudini. Este pentru prima oara cand, cu certitudine, Moldova va avea autostrada. Vom avea autostrada Moldovei – A7", a afirmat președintele PSD, Marcel Ciolacu, in timp ce se afla in vizita pe șantierul de la A7. Investițiile au devenit pilonul central…


Ce parere ai despre aceasta stire?