Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UE, piaţa unică digitală: cumpărături online fără frontiere

Publicat:

Europenii nu vor trebui sa se mai teama ca un site web le va bloca accesul sau ii va redirectiona doar pentru ca ei - sau cardurile lor de credit - provin dintr-o alta tara. Oriunde s-ar afla in UE, vor avea acces la bunuri si servicii online, se arata intr-un comunicat al Executivului comunitar. 

Cu aceasta ocazie, vicepresedintele pentru piata unica digitala, , a declarat: "In 2015, 63% dintre site-uri nu permiteau efectuarea de achizitii dintr-o alta tara a UE. Prin urmare, aproape doua treimi dintre consumatorii care doreau sa faca cumparaturi online intr-o alta tara…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mutare pe piața auto: Liderul Bentley a demisiionat de la Bentley si va deveni director general al Aston Martin

09:51, 23.03.2024 - Adrian Hallmark, liderul cu experienta in domeniul auto al Bentley, si-a dat demisia si a fost numit noul director general al producatorului britanic de automobile de lux Aston Martin, transmite CNBC.Hallmark, in varsta de 61 de ani, va prelua conducerea Aston Martin cel tarziu la 1 octombrie,…

UE, in febra razboiului. 500 de milioane euro pentru munitii

20:30, 15.03.2024 - Comisia Europeana a lansat programul de lucru pentru instrumentul de consolidare a industriei europene de aparare prin achizitii publice in comun (EDIRPA) si al patrulea program anual de lucru al Fondului european de aparare (FEA), arata comunicatul de presa al Executivului european. Impreuna, aceste…

Comisia Europeana aloca 500 de milioane euro pentru a intensifica productia de munitii, dintr-un total de 2 miliarde euro pentru consolidarea industriei de aparare a UE

17:55, 15.03.2024 - De asemenea, Comisia Europeana a lansat programul de lucru pentru instrumentul de consolidare a industriei europene de aparare prin achizitii publice in comun (EDIRPA) si al patrulea program anual de lucru al Fondului european de aparare (FEA), arata comunicatul de presa al Executivului european. Impreuna,…

Parlamentul European interzice complet centralele termice pe gaze, petrol și pacura. Proiectul mai trebuie aprobat și de statele membre

18:20, 14.03.2024 - Parlamentul European a votat un pachet legislativ care prevede și eliminarea completa a centralelor termice pe gaze, petrol și pacura pana in 2040 in toate statele membre, pentru reducerea consumului de energie și a emisiilor de gaze cu efect de sera din sectorul cladirilor. Pentru a intra in vigoare,…

Parlamentul European a votat un proiect care prevede eliminarea completa a centralelor termice pe gaze, petrol și pacura. Proiectul mai trebuie aprobat și de statele membre

18:15, 14.03.2024 - Parlamentul European a votat un pachet legislativ care prevede și eliminarea completa a centralelor termice pe gaze, petrol și pacura pana in 2040 in toate statele membre, pentru reducerea consumului de energie și a emisiilor de gaze cu efect de sera din sectorul cladirilor. Pentru a intra in vigoare,…

Parlamentul European interzice centralele de apartament. De cand se aplica directiva in statele membre

14:50, 13.03.2024 - B1.ro Parlamentul European a adoptat, marți, Directiva privind performanța energetica a cladirilor prin care interzice centralele termice de apartament. Eliminarea centralelor termice pe baza de combustibil fosili – pana in 2040 Directiva a fost adoptata cu 370 de voturi pentru, 199 impotriva și 46…

FOTO Cum arata mașinile extravagante ale chinezilor de la BYD care vor sa devina o forța pe piața auto europeana

09:40, 01.03.2024 - Compania chineza BYD este prezentata ca fiind principalul concurent al Tesla Motors pentru mașinile electrice, dar prezența sa in Europa este inca firava. In acest an BYD ar putea anunța și intrarea oficiala in Romania, ca parte a unui „val” de lansari pe continent. Insa cum arata mașinile BYD prezentate…

Parlamentul European adopta o lege pentru restaurarea a 20% din terenul și marea UE

17:35, 27.02.2024 - Parlamentul European a adoptat o lege privind restaurarea naturii, care impune statelor membre ale Uniunii Europene sa restaureze cel puțin 20% din terenul și marea UE pana in 2030 și toate ecosistemele aflate in nevoie de restaurare pana in 2050. Legea a fost agreata cu statele membre și are ca scop…


Ce parere ai despre aceasta stire?