Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UCRAINA. Atentat la Harkov, la „Marșul Demnității”. Trei oameni și-au pierdut viața

Publicat:

Trei persoane și-au pierdut viața și 15 au fost ranite, la Harkov, in urma exploziei unui dispozitiv artizanal.

Incidentul a avut loc in timpul „Marșului Demnitații” din orașul ucrainean, organizat la un an de la schimbarea de regim din Ucraina.

Știre in curs de actualizare

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rușii au atacat un hipermarket din Harkov. Cel puțin 2 oameni au murit, iar 24 au fost raniți. Zelenski: „Dati-ne aparare aeriana!”

19:20, 25.05.2024 - Cel putin doua persoane au fost ucise si 24 ranite sambata intr-un atac rusesc asupra unui hipermarket de produse de constructii din Harkov, al doilea oras ca marime din Ucraina, transmite France Presse, citata de Agerpres.

Razboi in Ucraina, ziua 819. Aproape 11.000 de oameni au fost evacuati din regiunea Harkov in fata ofensivei ruse

13:25, 23.05.2024 - Aproape 11.000 de oameni au fost constransi sa-si paraseasca locuintele din regiunea Harkov, in nord-estul Ucrainei, de la declansarea ofensivei terestre ruse lansate pe 10 mai in aceasta zona de frontiera, a anuntat joi guvernatorul regiunii, Oleg Sinegubov, informeaza AFP. „In total, 10.980 de persoane…

Razboi in Ucraina, ziua 813. Asaltul rușilor la Vovceansk a dus la evacuarea a 8.000 de oameni

09:10, 16.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 813. Forțele ucrainene au stabilizat situația din regiunea Harkov, pe fondul incercarilor trupelor ruse de a sparge apararea ucraineana, a declarat președintele Volodimir Zelenski.

Ucraina a semnalat pagube la instalațiile energetice din patru regiuni

05:05, 15.04.2024 - Ministerul ucrainean al Energiei a raportat ca infrastructura energetica a fost avariata in urma unor explozii in regiunea Harkov. De asemenea, au fost avariate instalații energetice in regiunile Dnepropetrovsk, Cernigov și Odesa. Canalul Telegram al Ministerului ucrainean al Energiei raporteaza ca…

Ucraina nu are nevoie sa mobilizeze 500.000 de oameni, potrivit comandantului-șef al armatei ucrainene. Avertismentul lui pentru Rusia

17:21, 29.03.2024 - Un atac al Rusiei asupra orașului Harkov, al doilea ca marime din Ucraina, nu poate fi exclus, a declarat vineri comandantul-șef al armatei ucrainene, Alexandr Sirski, dand asigurari ca orice incercare in acest sens va fi „fatala” pentru trupele rusești.

Ce spun rușii din Belgorod despre viața sub bombardamente: „Cand rachetele zburau peste Harkov, știam ca intr-o zi se vor intoarce”

20:30, 24.03.2024 - Ca raspuns la bombardamentele constante din Rusia, Ucraina a intensificat atacurile asupra regiunii Belgorod: din 10 martie, peste douazeci de civili au fost uciși acolo și peste o suta au fost raniți.

Inca un roman și-a pierdut viața pe front, in Ucraina. Acesta a fost ucis in Harkov

13:56, 23.03.2024 - Ovidiu Anton Stoica, unul dintre romanii care s-au alaturat Legiunii Internaționale de Aparare Teritoriala a Ucrainei, compusa din voluntari straini, a murit pe front. Acesta efectua misiuni de extracție a raniților din regiunea Harkov.

„Putin ne-a abandonat”. Cum s-a schimbat viața locuitorilor din regiunea rusa Belgorod, bombardata tot mai des de Ucraina

19:00, 21.03.2024 - Rezidenții din regiunea rusa Belgorod incearca sa supraviețuiasca bombardamentelor ucrainene care s-au inmulțit considerabil in ultima perioada, in timp ce unii dintre ei se gandesc sa plece, iar alții acuza autoritațile locale și federale ca nu fac nimic pentru a-i salva, scrie ediția europeana a publicației…


Ce parere ai despre aceasta stire?