Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Turcia: Un tânăr a murit după ce o maşină a intrat într-un grup de protestari la Istanbul

Publicat:

Un tanar manifestant turc a fost ucis, duminica seara, la Istanbul, dupa ce o masina a intrat in multimea care protesta fata de Guvernului, relateaza AFP.

era membru al unei asociații de stanga și a fost lovit de un vehicul care a intrat in protestatari pe o autostrada ocupata de manifestanți.

Incidentul s-a petrecut in districtul Pendik, pe malul asiatic al Istanbulului, a precizat (TBB).

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea sportului! Un tanar a murit in ringul de box, la primul sau meci ca profesionist / FOTO

12:11, 14.05.2024 - Lumea sportului este in doliu! Un tanar, in varsta de 29 de ani, a murit pe ringul e box. Barbatul și-a gasit sfarșitul la primul sau meci ca profesionist. Incidentul tragic a avut loc la Harrow Leisure Centre din Londra.

Un tanar de 19 ani a murit intr-un accident provocat de un sofer de aceeași varsta, care era baut, in Argeș

09:06, 13.05.2024 - Accidentul a avut loc noaptea trecuta, in comuna Popesti, din judetul Arges. Mașina, condusa de un tanar de 19 ani aflat sub influența alcoolului, a intrat intr-un gard de beton, iar pasagerul din mașina, tot de 19 ani, a murit pe loc, anunța luni IPJ Arges, citat de Agerpres.Potrivit IPJ Argeș, șoferul…

Florin, un tanar din Constanța, a murit de ziua lui. A pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina de un stalp / VIDEO

13:50, 28.04.2024 - Un tragic accident de circulație a avut loc seara trecuta pe o șosea din Constanța. Florin, un tanar in varsta de 21 de ani, s-a stins din viața in ziua in care ar fi trebuit sa iși serbeze onomastica. A murit dupa ce a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina de un stalp.

Știri Constanta azi: Accident mortal in Sinoe! Un tanar de doar 21 de ani a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina

08:05, 28.04.2024 - O tragedie a avut loc in aceasta dimineata, 28 aprilie 2024 in Sinoe, judetul Constanta. Din primele informatii, o masina decapotabila s a rasturnat si un tanar de doar 21 de ani si a pierdut viata in urma impactului. La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale precum si echipaje ale Politiei…

Accident tragic in Vaslui. Un tanar de 29 de a murit, iar trupul lui a fost aruncat de 25 de metri de mașina

11:36, 10.03.2024 - In aceasta dimineața, pe DN 24A, in județul Vaslui, un tanar de 29 de ani s-a rasturnat cu mașina, in afara parții carosabile. Impactul a fost atat de puternic, incat trupul sau a fost aruncat 25 de metri, pe un camp. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.

Accident dramatic in Sibiu. Trei oameni au murit dupa ce o mașina și un camion s-au izbit violent

17:30, 08.03.2024 - In urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul s-a soldat cu trei victime.

Accident rutier in comuna Racaciuni: Tanar de 35 de ani ranit in urma unui rasturnament de mașina

16:20, 23.02.2024 - Un accident rutier șocant a avut loc in afara localitații Faraoani, unde un tanar in varsta de 35 de ani, domiciliat in comuna Racaciuni, a pierdut controlul autoturismului pe care-l conducea. Incidentul s-a soldat cu rasturnarea mașinii in afara parții carosabile. Evenimentul a avut loc astazi, iar…


Ce parere ai despre aceasta stire?