Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TURCESCU s-a ÎNSURAT! CE MIREASĂ FRUMOASĂ a fost SOŢIA LUI! | FOTO

Publicat:

Zi importanta pentru jurnalistul . Sambata, el s-a casatorit cu o frumoasa tanara pe nume Oana Nutu. Aceasta este designer si are 25 de ani.

Cununia civila a celor doi a avut loc la Primaria sectorului 1, iar cea religioasa la . din Capitala.

Mireasa lui a atras toate privirile cu look-ul ei. Oana Nutu, acum doamna Turcescu, a fost o mireasa superba. Imbracata intr-o rochie de mireasa, creata se pare de celebra  , ea a stralucit pur si simplu. Rochia simpla, fara bretele si vaporoasa i-a venit perfect pe…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce ținuta a imbracat Delia, soția lui Lino Golden, la petrecerea de dupa cununia civila. Tanara a renunțat la rochia alba

15:05, 25.04.2024 - Delia și Lino Golden s-au cununat civil vineri, 19 aprilie 2024. Evenimentul a avut loc intr-un cadru restrans, unde au fost prezenți prietenii și familiile celor doi. Tanara a stralucit intr-o rochie alba și mulata, insa ce a purtat la petrecerea de dupa nunta a luat pe toata lumea prin surprindere.

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

Video! Dinu Gheorghe, pus la punct de o doamna: “Va cumparați BMW, dar nu puteți sa platiți parcarea”! Fostul șef de la Dinamo, facut șah mat din doua fraze / PAPARAZZI

23:00, 22.04.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro sunt mereu cu ochii pe vedetele din Romania și le surprind in cele mai inedite ipostaze. Dinu Gheorghe a avut parte de o situație neprevazuta chiar intr-o parcare din Capitala. O doamna l-a pus la punct pe fostul șef de la Dinamo!

Opt scurgeri ilegale de ape uzate, depisate de autoritați in capitala: Faptașii risca amenzi

08:45, 03.04.2024 - Primaria capitalei informeaza ca opt deversari ilegale de ape uzate au fost documentate recent de S.A. „Apa-Canal Chișinau”. Faptașii risca amenzi, dar și ridicarea placuțelor de inmatriculare, spun responsabilii.

Premierul Belgiei vine maine intr-o vizita la Chișinau: Accesul in unele locuri publice din capitala va fi limitat

18:20, 02.04.2024 - Prim-ministrul Belgiei, Alexander De Croo, se va afla maine, 3 aprilie, intr-o vizita de lucru in Republica Moldova, pentru o intrevedere cu președinta Maia Sandu. Astfel, Primaria municipiului Chișinau informeaza ca va fi limitat temporar accesul persoanelor in anumite locuri publice din capitala.


Ce parere ai despre aceasta stire?