Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trupele ruse au bombardat biblioteca din Cernihiv, monument istoric vechi de peste un secol

Publicat:

Acoperisul cladirii in care se afla Biblioteca Științifica Regionala din Cernihiv este distrus, sunt crapaturi in structura de rezistența, iar ferestrele sunt sparte, arata o inregistrare difuzata de postul public ucrainean.Bombardamentul a avut loc in noaptea de 29 spre 30 martie, iar autoritațile din orașul din nordul Ucrainei, 280.000 de locuitori, nu au oferit informații despre posibile victime.Cladirea afectata este un monument de arhitectura de la inceputul secolului al XX-lea. Construita in stil nordic Art Nouveau, ea a fost proiectata de celebrul arhitect rus Alexander…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Militarii romani din strainatate, convocați in videoconferința de ministrul Apararii și șeful Statului Major

07:25, 30.04.2024 - Militarii romani din strainatate au fost convocați in videoconferința de ministrul apararii și de șeful Statului Major al Apararii. Este vorba despre militarii aflați in misiuni externe, inclusiv in zonele de conflict, informeaza Mediafax.

Razboi in Ucraina, ziua 784. Seful AIEA: "Ne apropiem periculos de un accident nuclear la centrala din Zaporojie"

00:05, 17.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 784. "Ne apropiem periculos de un accident nuclear", a declarat Rafael Grossi, directorul Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), in fata Consiliului de Securitate al ONU.

„Ne apropiem periculos de un accident nuclear” la Zaporojie, a avertizat seful AIEA

09:25, 16.04.2024 - „Ne apropiem periculos de un accident nuclear” la Zaporojie, a avertizat luni seful Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, denuntand recentele atacuri asupra centralei nucleare ucrainene, scrie AFP.

Șeful AIEA a venit in Romania. Discuții cu ministrul de Externe despre pericolul de la centrala nucleara Zaporojie

17:45, 08.04.2024 - Ministrul Afacerilor Externe, Luminita Odobescu, a avut luni o intrevedere cu directorul general al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, aflat in vizita in Romania.

Ministrul de Externe, discuții cu șeful AIEA despre atacurile Rusiei in Ucraina

17:30, 08.04.2024 - Ministrul Afacerilor Externe Luminita Odobescu a avut, luni, o intrevedere cu Directorul General al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, aflat in vizita in Romania. Cei doi au discutat despre atacurile succesive asupra centralei nucleare de la Zaporojie.

„Apararea noastra a fost compromisa”. Generalul Sirskii admite avantajul covarșitor in armament al rușilor pe front: „Șase la unu”

23:05, 29.03.2024 - Trupele ruse depașesc de șase ori forțele ucrainene pe linia frontului in ceea ce privește cantitatea de armament aruncata in lupta, provocand Kievului pierderi de trupe și poziții, a dezvaluit comandantul-șef al armatei ucrainene, generalul Oleksandr Sirskii, recent numit in aceasta funcție, intr-un…

Situația de la centrala nucleara Zaporojie este „foarte, foarte precara”. Șeful AIEA merge sa se intalneasca cu Putin

18:45, 04.03.2024 - Directorul general al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, va avea saptamana aceasta o discutie fata in fata cu presedintele rus Vladimir Putin despre situația precara de la centrala atomoelectrica ucraineana Zaporojie, ocupata de trupele ruse, relateaza DPA, preluata…

Ucraina anunța ca ia masuri pentru a opri utilizarea de catre forțele ruse a terminalelor Starlink in zonele ocupate

00:00, 20.02.2024 - Kievul a cerut companiei SpaceX Aerospace a miliardarului american Elon Musk sa acționeze pentru a impiedica Rusia sa foloseasca terminalele de internet Starlink pentru comunicațiile in zonele ocupate de trupele Moscovei, a anunțat luni, 19 februarie, un ministru al guvernului ucrainean, intr-un comunicat…


Ce parere ai despre aceasta stire?