Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trupa Bambi, accident pe Autostrada Soarelui. Fetele au avut mare noroc

Publicat:

Raluca si Denisa, cele doua surori de la , ar fi trebuit sa ajunga joi la emisiunea Plaja lui Teo, insa din cauza unui incident petrecut pe nu au putut onora invitatia.

Totusi, ele au aparut in editia de vineri a emisiunii, unde au explicat ce s-a intamplat. "Am avut o problema cu cauciucurile. Ne-a explodat unul dintre ele. Explozia rotii s-a intamplat insa in benzinarie, cand masina era pe loc. Asa ca am avut noroc", a declarat Raluca la Plaja lui Teo.

"Fetele erau inviate in emisiunea de ieri si au anuntat ca nu vin. Au avut accident pe autostrada.…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident pe Autostrada Soarelui, langa Ciocarlia

14:26, 03.05.2024 - Un accident rutier s a produs astazi pe Autostrada Soarelui, la km 212, pe sensul Bucuresti Constanta. O masina a intrat in parapet.Din primele informatii, o persoana a fost ranita in impact.La fata locului au fost trimise sa intervina echipaje din partea PTS Ciocarlia si SAJ Constanta.Misiunea este…

Accident cumplit pe Autostrada Soarelui. Un TIR s-a rasturnat pe șosea și a blocat circulația pe ambele sensuri / FOTO

17:40, 28.04.2024 - Accident grav pe Autostrada Soarelui! Intr-una dintre cele mai aglomerate zile, un TIR s-a rasturnat pe șosea și a blocat circulația pe ambele sensuri. Șoferii au fost nevoiți sa aștepte pana cand șoseaua se elibereaza. Iata cum s-a intamplat totul.

Berzele din cuibul de la Vlaha au depus cinci oua. Locuitorii cred ca le aduc noroc in fiecare an - FOTO

10:51, 15.04.2024 - In cuibul de berze de la Vlaha au fost deja depuse cinci oua, așa cum s-a intamplat și anul trecut. Incepand cu 31 martie, in cuib au fost depuse noi oua la fiecare doua zile. Daca ar fi sosit și un al șaselea ou, acesta ar fi trebuit sa apara in 10 aprilie. Acest lucru nu s-a intamplat insa, Leske…

Accident rutier in Maraști. O duba a intrat intr-o sala de jocuri de noroc. Mai multe autoturisme implicate.

15:45, 12.04.2024 - Un accident in care au fost implicate trei autoturisme s-a produs, vineri, in sensul giratoriu de pe strada Aurel Vlaicu. O dubița a intrat pe zona pietonala și s-a oprit in peretele unei sali de jocuri.

Accident grav pe Autostrada Soarelui, in zona Medgidia. Traficul este oprit pe sensul spre Capitala

08:40, 31.03.2024 - Traficul este blocat, duminica dimiineața, pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers catre capitala, in zona localitații Medgidia, din cauza unui accident in care au fost implicate doua autoturisme. Doua persoane sunt ranite.

Ultima scrisoare a lui Alexei Navalnii. Ce a facut cu cateva zile inainte sa moara: „Mi s-a intamplat un accident...”

10:10, 22.02.2024 - A fost publicata ultima scrisoare a lui Alexei Navalnii. Iata ce a facut opozantul rus cu cinci zile inainte sa moara. Ce subiect a abordat, dar și cine a fost destinatarul acesteia. A dezvaluit care a fost pasiunea lui.

Lino Golden, implicat intr-un accident rutier. Cum s-a intamplat totul: „O doamna...” / FOTO

13:20, 12.02.2024 - Lino Golden și-a ingrijorat fanii cu ultima postare pe care a facut-o pe rețelele de socializare. Concurentul de la Power Couple Romania – La bine și la greu a fost implicat intr-un accident rutier. Iata cum s-a intamplat totul!

Dani Oțil, detalii neașteptate din culisele Power Couple. „Soția mea nu știe cine a fost eliminat”

15:30, 11.02.2024 - Dani Oțil este prezentatorul emisiunii Power Couple, emisiunea care a inceput recent la Antena 1. Acesta a scos la iveala amanunte mai puțin știute despre concurenti și a recunoscut ca nu ar fi vrut sa participe la sho impreuna cu soția lui.„Nu este o batalie a sexelor. Este un concurs intre cupluri,…


Ce parere ai despre aceasta stire?