Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRUCURI care vă ajută să deschideți mai ușor borcanul capsat (VIDEO)

Publicat:

Unul dintre cele mai neplacute lucruri atunci cand gatiți este ca nu puteți sa desfaceți un borcan bine capsat. Acest lucru se intampla la muraturi, masline și alte produse conservate.  Problema apare atunci cand sigiul s-a strans din cauza aerului sau borcanul s-a dilatat.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Cum iți ingrijești parul in vacanța. Trucuri care te pot ajuta sa scapi de varfurile despicate VIDEO

17:50, 30.05.2024 - Un celebru frizer, care s-a ocupat de parul prințesei Diana, al actriței Gwyneth Paltrow și chiar al cantarețului George Michael, a dezvaluit cateva trucuri pentru a scapa de parul uscat și de varfurile despicate atunci cand ești in vacanța, relateaza Mirror.

Cum un imprumut fara dobanda poate ajuta la rezolvarea problemelor fluxului de numerar

14:56, 28.05.2024 - Cum un imprumut fara dobanda poate ajuta la rezolvarea problemelor fluxului de numerar De multe ori ne grabim atunci cand solicitam un imprumut: nu ne uitam la ratele dobanzilor, termenele limita sau nu verificam licențele de la banca de unde imprumutam bani. Toate acestea pot duce la probleme grave.…

Top cinci trucuri care te pot ajuta sa traiești mai mult, conform unui medic VIDEO

15:01, 16.05.2024 - Un medic a dezvaluit cinci trucuri pentru a „ramane sanatos cat mai mult timp posibil”. El recomanda purtarea de ciorapi compresivi, evitarea somniferelor eliberate fara prescripție medicala, creșterea aportului de proteine și administrarea de suplimente de ulei de pește și vitamina D.

Terapia care o ajuta pe Andreea Perju! La ce trucuri apeleaza actrița pentru a se liniști / VIDEO

23:35, 14.04.2024 - Andreea Perju vorbește despre terapia care o ajuta. La ce trucuri apeleaza actrița pentru a se relaxa. Blondina a terecut prin momente delicate, dupa ce in urma cu aproximativ cinci luni de zile, tatal ei a decedat.

Care sunt beneficiile mancatului incet

09:10, 23.03.2024 - Viteza cu care mananci iți poate afecta digestia, dar și stilul de viața, deoarece mancatul pe fuga poate duce la apariția mai multor afecțiuni medicale. Iata de ce este bine sa mancanci incet, lent și sa nu te grabești la masa. Care sunt beneficiile mancatului incet.Mancatul conștient, incet, fara…

Nicolae Ciuca, la Congresul PPE, despre aderarea la spațiul Schengen: ”Daca doar Austria se opune, inseamna ca este o problema domestica”

16:36, 06.03.2024 - Nicolae Ciuca, președintele PNL și al Senatului, a participat, astazi, la Congresul PPE de la Bucuresti, ocazie cu care a declarat ca Romania are susținere din partea intregii familii popular europene in ceea ce privește aderarea la spațiul Schengen.

7 trucuri ca sa reduci praful din casa. Detaliile care te vor ajuta enorm

10:10, 06.03.2024 - Oricine iși dorește o casa curata și fara pic de praf, care sa miroasa a proaspat. Din pacate, multe gospodine se confrunta cu praful din locuința și cauta soluții pentru a scapa de acesta. De regula, mediul urban este locul unde particulele de praf se formeaza de la trafic, poluare, polen și alte materiale…

Predoiu: Europa are o problema serioasa cu traficul de droguri. Trebuie sa luam masuri de urgența

20:40, 04.03.2024 - Europa are o problema serioasa cu traficul de droguri, afirma ministrul afacerilor interne, Catalin Predoiu, inaintea Consiliului Justiție și Afaceri Interne: „Și cred ca trebuie sa luam masuri de urgența, soluții viguroase și sa ne intarim cooperarea”


Ce parere ai despre aceasta stire?