Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trucul vechi prin care faci ca șnițelele să iasă extrem de gustoase

Publicat:
Trucul vechi prin care faci ca șnițelele să iasă extrem de gustoase

S-au incheiat sarbatorile de iarna și foarte mulți romani sunt satui de preparatele traditionale din porc. Acesta este și cazul tau? Ei bine, daca da, atunci ai nimerit exact unde trebuie.Noi iți recomandam sa incerci aceste șnițele delicioase de pui a la . Fostul jurat de la Chefi la cuțite a explicat, acum ceva timp, cum se pregatesc pentru a ieși perfecte.Secretul lui chef pentru cele mai gustoase șnițele de puiCunoscutul bucatar a marturisit ca secretul șnițelelor de pui consta in pregatirea corecta a carnii. Potrivit acestuia, carnea se feliaza cat mai…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce sa faci neaparat cu carnea de miel inainte de a o baga la cuptor. Secretul care ii da gust special și crusta aurie

12:50, 26.04.2024 - Mielul este vedeta de Paște și nu lipsește de pe mesele romanilor. Poți da naștere unor preparate de-a dreptul speciale cu ajutorul acestui tip de carne care, insa, nu se gatește deloc ușor. Daca optezi sa o bagi la cuptor și vrei sa iasa frageda și bine rumenita, afla ce trebuie sa faci cu ea […] The…

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Ce adauga chefii in salata orientala de post pentru un gust magnific

18:06, 19.04.2024 - Salata orientala este o alegere delicioasa in perioada in care renunțam la carne, iar secretul este unul la care nu te-ai fi gandit. Ce adauga chefii in salata orientala de post pentru un gust magnific, o textura cremoasa și un plus de savoare. Iata secretul.  Ingredientul secret din salata orientala…

Imagini cu Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu și Florin Dumitrescu de cand au jurizat prima data „MasterChef”, in 2012. Bucatarii revin la Pro TV

13:40, 16.04.2024 - Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu și Florin Dumitrescu sunt noii jurați ai emisiunii „MasterChef”, care revine la Pro TV cu sezonul 9. Nu e prima data cand cei trei sunt in aceasta postura, timp de trei sezoane au jurizat show-ul culinar al postului din Pache Protopopescu. Astazi s-a aflat ca Sorin…

Irina Fodor, declarație acida in noul sezon 'Chefi la Cuțite': Prezentatoarea i-a luat la ținta pe foștii jurați Scarlatescu, Bontea și Dumitrescu

23:35, 19.03.2024 - Intreaga națiune a fost luata prin surprindere atunci cand cei trei bucatari de la „Chefi la Cuțite” și-au anunțat demisia din emisiune. In urma acestui eveniment, aceștia au fost inlocuiți, iar Irina Fodor a adresat un mesaj provocator catre foștii jurați de la „Chefi la Cuțite”, respectiv Catalin…

Catalin Scarlatescu da replica Antenei 1. De cand nu si-au primit banii cei trei chefi: „Viseaza cai verzi pe pereti. Noi i-am facut mari”

17:10, 12.03.2024 - Dupa o lunga perioada de tacere, Catalin Scarlatescu da replica Antenei 1. Fostul jurat de la „Chefi la cuțite” a facut declarații tranșante, dezvaluind și faptul ca el și ai sai colegi, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, ar mai avea de primit bani de la televiziunea cu care au intrerupt colaborarea…

Rețeta simpla de mousse de ciocolata devenita virala. Ai nevoie de doar doua ingrediente

16:26, 10.03.2024 - Rețeta pe care o vom prezenta in continuare presupune numai doua ingrediente de baza (oua, smantana), plus ingredientele tradiționale (zahar și ciocolata rasa pe deasupra). Vei crea astfel un desert ușor ca textura, dar sofisticat, cu mai multe arome de ciocolata. Secretul este sa echilibrezi perfect…

De ce este bine sa lași la rece carnea de porc 30 de minute inainte de a o gati. Secretul la care apeleaza gospodinele

09:05, 21.02.2024 - Carnea de porc este extrem de consumata in Romania, mai ales in perioada sarbatorilor. In cazul in care și tu vrei sa gatești cotlete de porc ca la carte, exista un secret de care trebuie sa ții cont inainte de a te apuca de gatit. Iata de ce este bine sa lași carnea de porc 30 de minute la frigider,…


Ce parere ai despre aceasta stire?