Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Truc genial pentru găluşte pufoase. Ce trebuie să faci cu lingura înainte de a le pune la fiert

Publicat:

Galuștele sunt preferate de romani in multe feluri. Acestea pot fi dulci, dar și sarate. Cum trebuie sa le prepari fara sa se sfarame și ce trebuie sa faci cu lingura inainte sa le pui la fiert? Gospodinele și marii chefi știu asta. Rețeta pentru galuște Galuștele sunt cunoscute in diverse preparate in gastronomia romaneasca, […] The post Truc genial pentru galuste pufoase. Ce trebuie sa faci cu lingura inainte de a le pune la fiert appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cea mai veche reteta de sarmale din Romania. Ingredientul care nu lipsea din ele, le facea pufoase

10:41, 21.05.2024 - Sarmalele sunt un preparat culinar tradițional care a cucerit inimile multor popoare din Balcani, dar și din Orientul Mijlociu. Istoria lui este cu adevarat fascinanta, dar putine gospodine de la noi au habar care este cea mai veche reteta de sarmale din Romania. Aveau un ingredient secret care le facea…

Gogosi cu lingura, cea mai usoara reteta. Secretul lui Chef Paul Constantin pentru cele mai pufoase

09:15, 15.05.2024 - Cine nu adora gogoșile? Acest desert este preferatul tuturor. Sunt aromate și gustoase și nu aveți nevoie de multe ingrediente pentru a le prepara. Pentru astazi va aratam o rețeta simpla de gogoși cu lingura. Secretul lui Chef Paul Constantin pentru cele mai pufoase gogoși! Ce ingrediente aveți nevoie…

Cornulețe cu gem ca la bunica. Ce trebuie sa adaugi in aluat ca sa iasa super pufoase

21:01, 09.05.2024 - Cornulețe cu gem nu lipsesc niciodata din farfuria cu prajituri. Cele mai bune sunt cornulețele facute de bunici, rețeta transmisa din generație in generație. Incercați urmatoarea rețeta și spuneți-ne ce parere aveți. Rețeta cornulețe cu gem ca la bunica Cornulețele se fac foarte repede, nu veți avea…

Cum preparau bunicile noastre galustele pentru supa. Ingredientul care le facea gustoase si pufoase, nu se mai foloseste acum

18:01, 08.04.2024 - Un rasfaț nu doar pentru papilele gustative, dar și pentru suflet, preparatul cu care ne incantau bunicile și mamele noastre și pe care parca nu reușim sa il facem exact ca ele, oricat ne-am stradui. De ce? Poate pentru ca ingredientele sunt astazi de alta calitate, poate pentru ca s-a schimbat puțin…

Rețeta ardeilor umpluți de post de la Manastirea Prislop. Cum sa iasa savuroși

13:25, 05.04.2024 - In aceasta perioada, creștinii ortodocși țin postul Paștelui. Aceștia se pregatesc de invierea Domnului atat cu sufletul, cat și cu trupul. Gospodinele pot pregati bucate delicioase chiar și in post.

Fleica de porc la cuptor si ciuperci cu smantana

00:31, 05.04.2024 - Cel mai important pas al acestei retete este marinarea carnii de porc, cu o zi inainte de a fi gatita. Ingrediente: 1 bucata de fleica de porc sare, piper 1 lingura ulei 1 lingura de cimbru 2-3 catei de usturoi 1 lingurita boia afumata 1 lingura de mustar Se condimenteaza carnea cu ingredientele de…

Ce sunt pancovele ardelenești și cum se prepara

17:55, 15.03.2024 - Pancovele ardelenești sau gogoșile ardelenești sunt un desert tradițional din Ardeal, așa cum le spune și numele. Descopera cum se fac cele mai bune și pufoase pancove ardelenești și cum poți adapta rețeta și in funcție de preferințele personale.Ce sunt pancovele ardeleneștiPancovele ardelenești sunt,…

Ce trebuie sa pui in gogoși, ca sa iasa pufoase. Secretul la care apeleaza gospodinele pricepute

16:15, 14.03.2024 - Gogoșile reprezinta unul dintre deserturile preferate ale romanilor, fiind apreciate deopotriva de copii și de adulți. In plus, reprezinta un preparat la indemana oricui, deși nu se pregatesc oricum.


Ce parere ai despre aceasta stire?