Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trimite-l pe teren şi iese învingător! Trimite-l la mall şi are nevoie de multe instrucţiuni! Imagini savuroase cu Florin Gardoş

Publicat:

.ro au ieșit, din nou, la ”vanatoare de vedete”, iar de aceasta data in prim plan s-a aflat nimeni altul decat , fostul fotbalist al celor de la Steaua București. Ei bine, și daca v-ați fi așteptat sa il vede pe acesta intr-o zona ce are legatura cu sportul, cu toate ca s-a retras din activitatea de fotbalist in primavara anului trecut, noi vrem sa va uimim și va spunem ca fostul superstar al lui se afla chiar intr-unul dintre cele mai cunoscute centre comerciale din Capital.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florin Gardoș conduce o mașina de peste 150.000 de euro! Cum arata bijuteria pe patru roți / PAPARAZZI

22:45, 30.04.2024 - Florin Gardoș conduce o mașina de peste 150.000 de euro! Iata cum arata bijuteria pe patru roți a fotbalistului. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui și l-au surprins in ipostaze de senzație. Imagini rare.

Fericirea sta in gesturi mici! Așa arata o familie liniștita! Imagini rare cu Alexandru Tudorie, soția lui și copiii lor / PAPARAZZI

22:45, 29.04.2024 - Dovada ca fericirea sta in lucruri mici! Iata cum arata o familie fericita! Imagini rare cu Alexandru Tudorie, soția lui și copiii lor. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene de la noi din țara, au fost pe „urmele” lor și i-au surprins ii ipostaze de senzație.

Cu o mașina scumpa și increderea inainte, Razvan Raț i-a ”pus pe pauza” pe șoferii din București, pentru propriile placeri! Imagini exclusive cu fostul fotbalist / PAPARAZZI

23:40, 27.04.2024 - Nimic nu poate sa il opreasca pe Razvan Raț cand vine vorba despre propriile placeri! Ține și timpul in loc daca este nevoie! Cu o mașina scumpa și multa, multa incredere, Razvan Raț a ”pus pe pauza” mai mulți șoferi din București. Paparazzii Spynews.ro au surprins imagini exclusive cu fostul fotbalist!

Obiceiul de care nu se lasa Alexandru Pițurca! „Secretul” care il ajuta sa se mențina in forma / PAPARAZZI

23:40, 24.03.2024 - De ce obicei nu vrea Alexandru Pițurca sa se lase. Iata „secretul” care il ajuta pe fostul fotbalist sa se mențina in forma. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui și l-au surprins in ipostaze de senzație. Imagini rare.

Gabi Balint pune calitatea pe primul loc! Fostul fotbalist, așa cum nu a fost vazut vreodata de fani / PAPARAZZI

22:55, 20.03.2024 - Gabi Balint pune calitatea pe primul loc! Fostul fotbalist, așa cum nu a fost vazut vreodata de bani! Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui și l-au surprins in ipostaze de senzație. Imagini rare cu fostul sportiv.

Nimic se compara cu momentele petrecute in doi! Imagini rare cu femeia care i-a pus inima pe jar lui Alex Chipciu / PAPARAZZI

23:45, 10.03.2024 - Este clar ca nimic nu se compara cu momentele petrecute in doi! Imagini rare cu femeia care i-a pus inima pe jar lui Alex Chipciu. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lor și i-au surprins in ipostaze de senzație. Imagini rare.

Lui Marius Bodochi ii place sa rezolve totul direct și nu se uita la bani! Imagini rare / PAPARAZZI

23:01, 01.03.2024 - Dovada clara ca lui Marius Bodochi ii place sa rezolve totul direct și nu se uita la bani! Imagini rare cu actorul. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui și l-au surprins in ipostaze de senzație.

Laura Vicol nu mai ține cont de nimic daca vrea ceva! Parlamentarul, prins pe picior greșit in trafic / PAPARAZZI

23:45, 24.02.2024 - Fara doar și poate, Laura Viscol nu mai ține cont de nimic atunci cand vine vorba de ceva ce iși dorește cu adevarat. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” ei și au surprins-o in ipostaze rare. Imagini rare! Cu cine și-a petrecut timpul, dar și…


Ce parere ai despre aceasta stire?