Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trei zodii care ajung la despărțire în luna februarie. Nimic nu le va mai salva relațiile acestor nativi

Publicat:

Cand credeau ca scapa de probleme in dragoste și ca, in sfarșit, vor fi fericiți, lucrurile par ca stau altfel in cazul a trei zodii, care ajung la desparțire in perioada urmatoare. Problemele nerezolvate revin in cuplu.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce zodii se indragostesc in luna martie 2024

17:46, 01.03.2024 - Primavara acestui an aduce multa dragoste și mai multe zodii se indragostesc in luna martie pentru tot restul vieții. Ele vor fi norocoase și vor gasi cei mai buni parteneri, vor invațat sa iubeasca intens, cum poate nu au facut-o niciodata!Venus tranziteaza zodia Varsatorului la inceputul lunii martie…

Doua zodii care vor avea parte de o primavara așa cum și-au dorit. Se anunța noroc pe toate planurile pentru nativi

22:51, 27.02.2024 - Doua zodii din Horoscop vor avea parte de o primavara așa cum și-au dorit. Astrele aduc acum cele mai bune vești pentru ei. Iata cine sunt norocoși pentru care se anunța noroc pe toate planurile in urmatoarea perioada!

Cele doua zodii care nu au cum sa stea sub același acoperiș! Iese prapad daca acești nativi se muta impreuna

15:05, 21.02.2024 - Doua zodii nu au nicio șansa sa stea sub același acoperiș! Nu este recomandat sa se mute impreuna, din cauza ca risca sa ajunga mereu la scandal! Din cauza persoanlitații lor, iese mereu prapad și se ajunge mereu la conflicte. Iata despre cine este vorba!

Horoscop pentru luni, 19 februarie 2024. Accentul zilei cade pe relatiile sentimentale pentru una dintre zodii

08:25, 19.02.2024 - BerbecChiar daca este inceptul saptamanii, astazi esti decis sa te ocupi mai mult de activitatile gospodaresti. Este o zi foarte buna pentru a rezolva tot ce tine de spatiul locativ sau de relatiile familiale. Adevarul este ca nu ai prea multe de facut in acest segment de viata si activitate. S ar putea…

Trei zodii care vor fi promovate la locul de munca in luna februarie. Apar noi oportunitați pentru acești nativi

08:30, 08.02.2024 - Cand credeau ca nu mai exista nimic care sa ii surprinda placut pe plan profesional, lucrurile incep sa se schimbe, iar destinul ii ajuta sa faca schimbari importante in cariera. Trei zodii au mari șanse sa fie promovate in perioada urmatoare.

Ilan Șor, despre relația dintre Chișinau și Tiraspol: „Suntem o singura țara și trebuie sa gasim o cale de a rezolva toate problemele in mod pașnic”

11:05, 02.02.2024 - Relațiile dintre Chișinau și Tiraspol trebuie sa se bazeze pe dialog și soluții pașnice. De aceasta parere este politicianul și omul de afaceri Ilan Șor și a fost exprimata in cadrul unei transmisiuni live pe pagina sa de Facebook.

Horoscop pentru luna Februarie, anul 2024. Relatiile sentimentale vor fi dinamice pentru una dintre zodii

09:05, 01.02.2024 - BerbecO luna dinamica in plan socioprofesional. Discutii ample cu sefi, cu reprezentanti ai institutiilor oficiale, un carusel interesant de situatii, dar dificil de inteles la prima vedere. Se recomanda prudenta si retine cele discutate la locul de munca. Unii iti pot contesta pozitia in cadrul unui…


Ce parere ai despre aceasta stire?