Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trei nutrienţi importanţi care îmbunătăţesc sănătatea mintală. Luptă împotriva depresiei şi anxietăţii

Publicat:

Nutrientii au un impact imens asupra starii de spirit si a functionarii creierului. Sistemul nervos uman are nevoie de anumite minerale, vitamine, acizi grasi si aminoacizi pentru a functiona corespunzator.  

Iata trei nutrienti importanti care te vor ajuta in lupta impotriva depresiei si anxietatii.  N-acetil-cisteina (NAC)

Este o forma modificata a cisteinei, un aminoacid ce ajuta organismul sa produca glutation – un antioxidant puternic care ajuta la detoxifierea ficatului si, in acelasi timp, reduce numarul radicalilor liberi din organism.

Exista multe dovezi ca NAC poate…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Limonada neagra, secretul din natura care elimina toxinele din organism și te scapa și de kilogramele in plus

07:26, 14.06.2024 - In ultimii ani, aceasta bautura a devenit tot mai populara. Mulți o promoveaza pe rețelele de socializare și o recomanda datorita beneficiilor pe care le aduce pentru organism. Se pare ca este aur curat pentru sanatate, in pofida aspectului ei mai puțin obișnuit.Limonada neagra. Mod de preparare și…

Meciul 4 din finala Ligii Naționale de Baschet: U-BT lupta in aceasta seara pentru titlu, impotriva CSM CSU Oradea!

17:10, 20.05.2024 - In aceasta seara, de la ora 19.00, va avea loc meciul 4 din finala Ligii Naționale de Baschet, iar U-BT va lupta pentru titlu impotriva celor de la CSM CSU Oradea. Deși U-BT Cluj a fost invinsa sambata de catre CSM CSU Oradea cu 94 la 92, echipa noastra continua sa aiba avanataj in finala (2-1). Antrenorul…

Șase alimente care imbunatațesc starea de spirit: ajuta la sanatatea creierului și regleaza nivelul de zahar din sange

18:50, 04.05.2024 - Oricine a gasit vreodata alinare in alimente precum inghețata sau pastele sau s-a simțit amorțit ori trist dupa o masa copioasa știe ca mancarea poate avea impact asupra starii de spirit, scrie Yahoo Life, care a publicat o lista cu șase alimente care imbunatațesc dispoziția.

Bolos: Sistemul e-Transport este creat pentru lupta impotriva fraudei in domeniul transporturilor rutiere

11:15, 28.04.2024 - Sistemul national e-Transport este special creat pentru lupta impotriva diverselor forme de frauda si evaziune fiscala care pot aparea in domeniul transporturilor rutiere de marfuri, sustine Boloș.

Ministrul Finantelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta impotriva fraudei in domeniul transporturilor rutiere de marfuri”

18:41, 26.04.2024 - Sistemul național e-Transport reprezinta o inițiativa de varf in arsenalul de instrumente al luptei impotriva fraudelor și evaziunii fiscale in sectorul transporturilor rutiere de marfuri. Aceasta platforma digitala, conceputa și implementata sub indrumarea și supravegherea Ministerului Finanțelor condus…

Ana Morodan, pas important in cariera, dupa cea mai grea perioada a vieții sale! Cum ii ajuta pe romani sa iși mențina sanatatea mintala: ”Dupa crize personale...”

14:25, 24.04.2024 - Ana Morodan pare ca a trecut cu bine peste toate problemele din viața ei, inclusiv cele care au dus-o direct in vizorul oamenilor legii. Acum, intr-una dintre cele mai bune perioade, a decis sa faca un pas important in cariera. Iata cum vrea sa ii ajute pe tineri și adulți sa iși mențina sanatatea mintala.

Beneficiile nebanuite ale turmericului: intarește sistemul imunitar și imbunatațește sanatatea mintala

17:35, 17.04.2024 - In ultimii ani, popularitatea turmericului a crescut vertiginos, grație beneficiilor pe care le are asupra sanatații. Pe langa faptul ca da o aroma aparte preparatelor, acest condiment este bogat in mangan, fier, potasiu și vitamina C, relateaza Real Simple.

Cum ne putem pregati pentru a ne apara singuri impotriva unei posibile invazii ruse?

15:30, 07.04.2024 - In lumina recentelor tensiuni geopolitice și a riscului unei posibile invazii, este esențial sa fim pregatiți sa ne aparam singuri. Una dintre cele mai eficiente și accesibile modalitați de a face acest lucru este prin utilizarea tehnologiei moderne. Un exemplu notabil in acest sens este QuadronX Drone…


Ce parere ai despre aceasta stire?