Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Transilvania, în topul celor mai frumoase destinații de călătorie în 2024

Publicat:
Transilvania, în topul celor mai frumoase destinații de călătorie în 2024

Dupa trei ani cu restrictii pandemice, temeri economice, conflicte geopolitice, 2024 ar putea seta un nou record in ceea ce priveste turismul. Transilvania este inclusa intr-un top al destinatiilor de vacanta, realizat de catre publicatia Bloomberg.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol si foto: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata vacanța de Paște dupa intrarea in spațiul Schengen: Luna mai vine cu schimbari in preferințele de calatorie ale romanilor

19:10, 19.04.2024 - Anul acesta, Romania se afla in topul destinațiilor spre care se va zbura de Paște, semn ca romanii din diaspora se intorc acasa pentru sarbatori. De asemenea, București este in topul orașelor preferate de aceștia. In privința tarifelor medii, prețurile zborurilor sunt similare celor de anul trecut,…

Cele mai frumoase nave de pasageri pe care le-a avut Romania. Soarta trista a „lebedelor“ Marii Negre

19:10, 11.04.2024 - In perioada interbelica, doua nave de croaziera colindau marile și oceanele. Datorita culorii lor albe, ca niste sculpturi in marmura de Carrara, „Transilvania“ si „Basarabia“ au fost numite „lebedele“ Marii Negre.

Topul celor mai frumoase plaje din lume. Unele dintre ele sunt la cateva ore de Romania

21:10, 11.03.2024 - Intr-o lume in care frumusețea naturii domina din ce in ce mai mult alegerile pasionaților de calatorie, exista și o lista prestigioasa a celor mai bune plaje din lume, pe care este bine sa le vizitezi macar o data in viața.

Norvegia vrea sa protejeze dreptul la plata in numerar. Țara este in topul plaților digitale

19:46, 08.03.2024 - Guvernul norvegian a propus un set de masuri pentru a proteja dreptul consumatorilor de a plati cu bancnote si monede, intr-o tara care se afla pe primele locuri in lume in tranzitia la platile digitale, transmite Bloomberg, preluat de Agerpres.

Locul de o rara frumusețe din Romania, inclus pe lista celor mai frumoase destinații din Europa

08:10, 17.02.2024 - ​​​​​​​Pe lista celor mai frumoase locuri din Europa se regasește și unul din Romania. Topul celor mai frumoase locuri din Europa este alcatuit din 26 de locații, iar Romania, cu cel mai frumos loc al sau, se regasește pe locul 8.

OBIECTIVE TURISTICE Manastirea de la Carța: O calatorie magica in inima Transilvaniei, unde legenda și istoria se intalnesc

03:16, 14.02.2024 - Transilvania, o regiune invaluita in mister și legende, ofera calatorilor sai o calatorie unica prin timp, cultura și natura sa... The post OBIECTIVE TURISTICE Manastirea de la Carța: O calatorie magica in inima Transilvaniei, unde legenda și istoria se intalnesc first appeared on Informatia Zilei .

Transilvania, in topul destinațiilor de vacanța recomandate de Bloomberg

22:00, 03.02.2024 - Transilvania a fost inclusa pe poziția a șaptea intr-un „Top 24” al destinațiilor de vacanța recomandate pentru anul 2024 de catre cunoscuta agenție de știri americana Bloomberg. Unul dintre motivele pentru care Transilvania a ajuns in acest top select realizat de Bloomberg este și Roșia Montana, zona…


Ce parere ai despre aceasta stire?