Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragic! Un copil în vârstă de 3 ani a murit după ce a căzut într-o fântână

Publicat:

Un copil în vârsta de 3 ani a murit dupa ce a cazut într-o fântâna descoperita. Cazul tragic a avut loc ieri la ora 19.50 minute în localitatea , raionul Cahul.

Conform informațiilor preliminare micuțul se juca în curte prin preajma unei fântâni descoperite. La un moment dat acesta nu a mai fost observat, iar apropiații au stabilit ca minorul a cazut în fântâna de 10 metri adâncime. La fața locului au fost alertat serviciul de urgența care a constatat decesul copilului.

Toate circumstanțele…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Noi detalii in cazul morții Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov: "Nu ar fi consumat niciodata alcool!"

08:55, 09.04.2024 - Noi informații in cazul Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul al 8 al unui bloc din Brașov. Apropiații fetei spun ca ea nu ar fi consumat niciodata alcool.

O fata a cazut de la etajul 8 in timpul unei petreceri și a murit

17:10, 07.04.2024 - O fata de 15 ani din Brașov a murit dupa ce a cazut de la etajul 8 al unui bloc, de la balconul unui apartament in care era o petrecere. Polițiștii ancheteaza acum daca fata s-a aruncat singura sau a fost aruncata de la balcon. Poliția Brașov a fost sesizata duminica, la ora 2.00, printr-un […] The…

Un jocheu japonez a murit dupa ce a cazut intr-o cursa la Kochi

12:41, 25.03.2024 - Un jocheu japonez de 25 ani a incetat din viata dupa o cazatura suferita in tipul unei curse de cai desfasurate in weekend la Kochi, transmite Xinhua, potrivit Agerpres. Yudai Tsakamoto, calare pe calul Cosmo Sea Wolf, a suferit o cadere fatala in timpul unei curse de cai la Kochi, duminica, potrivit…

Un fotbalist columbian in varsta de 24 de ani a murit dupa ce s-a prabușit pe teren, in timpul unui antrenament

17:55, 23.03.2024 - Guillermo Beltran, un fotbalist columbian in varsta de 24 de ani, a murit, vineri, dupa ce s-a pribusit la un atrenament cu echipa sa, CD Real Santa Cruz, din prima liga boliviana. Atacantul s-a plans de ameteli si greata inainte de a se prabusi si a muri din cauza unei insuficiente cardiace, relateaza…

O profesoara a murit la varsta de doar 29 de ani, dupa ce s-a prabușit in timpul orelor de curs | Urma sa devina mama in patru saptamani: ”Mi se rupe inima”

18:45, 15.03.2024 - O profesoara a murit tragic la varsta de 29 de ani. Tanara s-a prabușit, in timp ce se afla in sala de clasa. Se pregatea sa devina mama pentru prima oara și mai avea de așteptat doar o luna pana sa-și țina bebelușul in brațe.

Un mire a murit in timpul petrecerii de logodna, dupa ce a cazut și s-a taiat la gat

10:31, 12.03.2024 - Un barbat din Marea Britanie, care a emigrat in Australia pentru a deveni ofițer de poliție, a murit dupa ce a cazut și s-a taiat la gat in timpul petrecerii pentru logodna sa, relateaza BBC. 

Caz șocant in Cluj! O tanara in varsta de 20 de ani a murit dupa ce a cazut de la inalțime

09:31, 12.02.2024 - Noaptea trecuta, un incident tragic a avut loc in Cluj. O tanara in varsta de 20 de ani a decedat dupa ce a cazut de la inalțime, pe strada Henri Barbusse. Femeia a fost gasita fara suflare in fața unui bloc de locuințe.

Incident tragic la Cluj: O tanara a murit dupa ce a cazut de la inalțime

08:40, 12.02.2024 - O tanara in varsta de 20 de ani a murit, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce a cazut de la inalțime pe strada Henri Barbusse, din Cluj-Napoca. Fata a fost gasita decedata in fața unui bloc de locuințe.Pompierii din cadrul ISU Cluj au intervenit pentru a acorda primul ajutor calificat unei tinere…


Ce parere ai despre aceasta stire?