Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie la Unitatea Militară Cincu: un militar a fost găsit împușcat în cap

Publicat:

Tragedie din localitatea brașoveana Cincu. Un barbat in varsta de 30 de ani a fost gasit decedat, impușcat in cap. sosit la Cincu nu a mai putut face nimic pentru militar.

Tragedie din localitatea brașoveana Cincu. Un barbat în vârsta de 30 de ani a fost gasit decedat, împușcat în cap. Din spusele purtatorului de cuvânt al Serviciului Ambulanța Brașov, dr. este vorba despre un militar care a fost gasit cu o plaga craniana produsa prin împușcare. 

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie cumplita la vanatoare in Hunedoara. Un barbat și-a omorat din greșeala camaradul

14:00, 03.05.2024 - Un barbat de 44 de ani a murit impuscat in timpul unei partide de vanatoare. Unui alt barbat cu care se afla la vanat i s-a descarcat accidental arma si l-a impuscat pe camaradul sau in zona pieptului.

Tragedie in Hunedoara! Un barbat a murit dupa ce a fost impușcat accidental la o partida de vanatoare

13:40, 03.05.2024 - Un barbat de 44 de ani a decedat dupa ce a fost impuscat accidental in zona pieptului, in timpul unei partide de vanatoare desfasurata in zona localitatii hunedorene Boholt. Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Hunedoara, autorul faptei fiind o persoana de 34 de ani. Din primele verificari…

Un barbat a murit dupa ce a fost impușcat, din greșeala, in timp ce se afla la vanatoare, in Hunedoara. Tatal tragatorului a fost cel care a anunțat autoritațile

13:36, 03.05.2024 - Tragedie la vanatoare in Joia Mare! Un barbat a murit dupa ce a fost impușcat, din greșeala, in timp ce se afla la vanatoare, in Hunedoara. Cel care a alertat autoritațile a fost chiar tatal tragatorului.

Un barbat a murit dupa ce a fost impușcat in piept, la o partida de vanatoare

11:35, 03.05.2024 - Tragedie la vanatoare, joi seara, in zona localitații hunedorene Boholt. Un barbat a murit dupa ce arma unui coleg s-a descarcat accidental. „La data de 2 mai 2024, in jurul orei 21:55, Poliția Municipiului Deva a fost sesizata prin intermediul SNUAU 112, de catre un barbat in varsta de 50 de ani din…

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.

Tragedie in București! Un barbat a fost impușcat de varul lui. De ce a recurs la acest gest șocant

14:00, 11.02.2024 - O adevarata tragedie a avut loc in Sectorul 4 din București! Un barbat a fost impușcat de varul lui. Iata de ce a recurs la acest gest șocant, dar și ce au transmis reprezentanții Poliției din Capitala!

Explozie devastatoare in Braila! Un barbat a murit. Trupul sau a fost gasit carbonizat

13:35, 09.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Braila. Un barbat a murit, dupa ce o cisterna a explodat. Trupul sau a fost gasit carbonizat in cabina in care lucra. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața victimei. Poliția face cercetari.


Ce parere ai despre aceasta stire?