Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRAGEDIE în Vrancea. Un tânăr de 19 ani care asculta muzică la căşti a murit călcat de tren

Publicat:

Tanarul de 19 ani din Gugesti coborase dintr-un tren si a fost acrosat de un altul, in momentul in care traversa calea ferata, potrivit purtatorului de cuvant al , .

Martorii accidentului spun ca baiatul ar fi ascultat muzica la casti si de aceea nu ar fi auzit trenul care l-a lovit. Se pare ca baiatul se intorcea acasa de la munca din Focsani, unde se angajase de curand.

In urma impactului, el a murit pe loc, avand leziuni la nivelul capului, iar medicii nu l-au mai putut salva.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Sambata Mare, in Neamț! Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de tren

08:56, 04.05.2024 - Tragedie in aceasta dimineața, in localitatea Sabaoani, județul Neamț. Un barbat in varsta de 60 de ani, din Iași, a murit dupa ce a fost lovit de tren. Incidentul a avut loc in jurul orei 05:20.

Tragedie in Hunedoara! Un barbat a murit dupa ce a fost impușcat accidental la o partida de vanatoare

13:40, 03.05.2024 - Un barbat de 44 de ani a decedat dupa ce a fost impuscat accidental in zona pieptului, in timpul unei partide de vanatoare desfasurata in zona localitatii hunedorene Boholt. Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Hunedoara, autorul faptei fiind o persoana de 34 de ani. Din primele verificari…

Un barbat a murit dupa ce a fost impușcat, din greșeala, in timp ce se afla la vanatoare, in Hunedoara. Tatal tragatorului a fost cel care a anunțat autoritațile

13:36, 03.05.2024 - Tragedie la vanatoare in Joia Mare! Un barbat a murit dupa ce a fost impușcat, din greșeala, in timp ce se afla la vanatoare, in Hunedoara. Cel care a alertat autoritațile a fost chiar tatal tragatorului.

Adolescent lovit de mașina cand trecea strada regulamentar, cu trotineta

20:50, 26.04.2024 - Un adolescent de 15 ani a fost lovit de masina, pe o trecere de pietoni din Turda, cand trecea strada regulamentar, cu trotineta. Baiatul traversa regulamentar strada cu trotineta, spun martorii, cand o mașina l-a lovit. „Din primele date a reiesit ca un minor, de 15 ani, s-ar fi angajat in traversarea…

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Tanarul din Timișoara, care a murit in salonul de tatuaje, a baut șapte energizante inainte de tragedie. Baiatul s-a stins sub privirea terifiata a prietenului: ”Si-a dat pur si simplu ochii peste cap”

14:50, 13.04.2024 - In urma cu o zi, un tanar de 23 de ani a murit subit intr-un salon de tatuaje. O posibila cauza decesului a fost stabilita, in urma cu puțin timp. Baiatul a baut șapte energizante inainte de tragedie. Totul s-a intamplat sub privirile prietenului sau tatuator.

VIDEO | Tragedie incredibila: Un barbat a murit dupa ce a cazut dintr-un balon cu aer card

10:26, 18.03.2024 - Un barbat a murit dupa ce a cazut dintr-un balon cu aer cald in nord-estul orașului Melbourne, scrie The Guardian. Serviciile de urgența au fost chemate in Preston, unde a fost gasit, luni, cadavrul unui barbat. Poliția a audiat ceilalți ocupanți ai balonului și alți martori pentru a stabili circumstanțele…

Tragedie in Iași. Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de mașina condusa de o șoferița. Victima se afla in mijlocul strazii

13:40, 07.03.2024 - Tragedie de proporții in Iași! Un barbat a murit pe loc, dupa ce a fost lovit de o mașina. Victima se afla pe trecerea de pietoni in momentul in care s-a produs tragedia. Șoferița a trait un șoc, cand a l-a lovit cu mașina pe barbat. Iata cum s-a intamplat totul.


Ce parere ai despre aceasta stire?