Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie în Buzău. Un poliţist local a murit chiar înainte să intre în tură VIDEO

Publicat:

Politistului in varsta de 56 de ani i s-a facut rau la serviciu, in sediul . Barbatul a lesinat in timpul sedintei de instruire.

Medicii l-au resuscitat minute in sir, insa fara rezultat. Doctorii spun ca agentul a facut un infarct miocardic.

Colegii politistului sustin ca inainte sa i se faca rau, el ar fi avut un scandal cu un superior, insa conducerea Politiei Locale neaga acest lucru. Incidentul este considerat accident de munca si va fi investigat de inspectorii ITM.

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Suceava! Un biciclist a murit, dupa ce a fost spulberat de o mașina. Impactul a fost cumplit / FOTO

09:50, 03.06.2024 - Un accident ingrozitor s-aprodus in Suceava. Un biciclist a murit pe șosea, dupa ce a fost spulberat de o mașina. Impactul cu mașina i-a fost fatal barbatului. Medicii nu au mai putut sa il salveze din cauza ranilor foarte grave. Victima a fost gasita moarta pe marginea strazii.

Tragedie in Vaslui! Un angajat al Direcției Silvice a murit, dupa ce a fost strivit de un tractor

10:05, 25.05.2024 - O tragedie cumplita a avut loc in județul Vaslui. Un angajat al Direcției Silvice a fost strivit de tractorul pe care il conducea, dupa ce a alunecat, in urma drumului accidentat. Colegii, care au fost martori la accident, au privit neputincioși și au sunat la 112.

O zi care trebuia sa fie una de relaxare și distracție s-a transformat in tragedie șocanta pentru o turista. A murit la 41 de ani

11:20, 06.05.2024 - O turista care a venit in cautarea relaxarii și a distracției a sfarșit prin a-și pierde viața. Incidentul șocant a avut loc la o instalație sportiva unde turiștii pot experimenta senzații tari.

Barbatul resuscitat la Brașov dupa ce s-a inecat cu mancare a murit

15:05, 15.04.2024 - Un barbat si-a pierdut viata, dupa ce s-a inecat cu mancare intr-un restaurant din oras. Omul fusese salvat, in prima instanta, de un echipaj medical trimis de la Bucuresti. Doi chirurgi din București au fost trimiși in miez de noapte sa-l opereze. Din pacate, omul s-a stins la doua ore dupa intervenție.…

Tragedie in Spania. Un roman a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier la o ferma

11:15, 03.04.2024 - Sfarșit tragic pentru un roman plecat la munca in strainatate. Barbatul, care lucra la o ferma in Spania, a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut sa il salveze și au constatat decesul.

Tragedie la greva Poștei Romane! Un angajat, care protesta, a murit subit. Colegii sai au intrat in panica

09:55, 03.04.2024 - Un angajat de la Poșta Romana a murit, dupa ce a protestat alaturi de colegii sai. Barbatul s-a stins din viața subit. Moartea lui a starnit panica dintre colegii angajatului, speriați de ce i s-a intamplat. Barbatul era din Tulcea și și-a susținut colegii in lupta pentru dreptate.

Barbat injunghiat in plamani, intr-o localitate clujeana. Tatal victimei a murit de cuțit

16:20, 20.03.2024 - Un barbat de 30 de ani, din localitatea clujeana Negreni, a ajuns in stare grava la spital. El a fost injunghiat in plamani de catre concubina sa. Barbatul a refuzat internarea in spital pentru ca nu are asigurare medicala. Tatal victimei a murit injunghiat de soție. Incidentul s-a petrecut luni seara.…

Tragedie: o actrița de 30 de ani a murit, dupa ce medicii au diagnosticat-o in mod greșit cu „anxietate”

07:35, 07.03.2024 - Emily Chesterton avea doar 30 de ani cand a suferit un stop cardiac dupa ce, anterior, a mers la medic de doua ori și s-a plans de dureri la nivelul gambelor și dificultați de respirație. Cadrul medical i-a spus ca sufera de anxietate. Emily Chesterton, 30, dies of blood clot, her actress Mother tells…


Ce parere ai despre aceasta stire?