Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie în Vaslui! Un angajat al Direcției Silvice a murit, după ce a fost strivit de un tractor

Publicat:

O tragedie cumplita a avut loc in județul Vaslui. Un angajat al Direcției Silvice a fost strivit de tractorul pe care il conducea, dupa ce a alunecat, in urma drumului accidentat. Colegii, care au fost martori la accident, au privit neputincioși și au sunat la 112.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Baia Mare: Un barbat in varsta de 40 de ani a murit strivit de un motostivuitor intr-un accident șocant

13:35, 10.06.2024 - Tragedie in Baia Mare: Un barbat in varsta de 40 de ani a murit strivit de un motostivuitor intr-un accident șocant La data de 10 iunie a.c., la ora 09.52, reprezentanții unei societați comerciale au sesizat Poliția municipiului Baia Mare cu privire la faptul ca un angajat in varsta de 40 ani, in timp…

Accident cumplit in Bistrița Bargaului! Un barbat a murit strivit de tractor

20:26, 06.06.2024 - Tragedie in Bistrița Bargaului, unde un barbat și-a pierdut viața, dupa ce a fost strivit de un tractor. Potrivit ISU Bistrița-Nasaud, doua echipaje de pompieri cu autospeciale de descarcerare și un echipaj de la Serviciul de Ambulanța Județean Bistrița-Nasaud cu medic au intervenit pe raza localitații…

Tragedie in Vaslui. Angajații unei primarii au murit, dupa ce au cazut intr-o fosa septica. Unul dintre barbați a vrut sa il salveze pe celalalt: ”S-au nenorocit amandoi”

11:50, 09.05.2024 - Tragedie de proporții in Vaslui! Doi angajați ai unei primarii au murit, dupa ce au cazut intr-o fosa septica. Cel de-al doilea a ajuns acolo dupa ce a incercat sa iși salveze colegul, dar fara succes. Cei doi au avut un sfarșit tragic, sub privirile ingrozite ale celorlalți colegi.

Tragedie la Vaslui. Doi angajați ai unei primarii au cazut intr-o fosa septica. Unul a murit

14:55, 08.05.2024 - Un om a murit, iar altul este in stare grava la Spitalul Județean de Urgența, in  timpul evacuarii unei fose septice, in comuna Ștefan cel Mare, din Vaslui. Autoritațile locale au inchiriat un utilaj de curațire a foselor septice, doi localnici, ambii din Marașeni, fiind trimiși sa urmareasca execuția…

Tragedie in Vaslui. Un barbat a murit strivit de un zid de beton. Accidentul s-a produs sub ochii ingroziți ai fiului sau

18:15, 22.04.2024 - Tragedie de proporții in Vaslui! Un barbat a murit strivit de un zid de beton, in timp ce munceala propria casa. Barbatul s-a stins din viața sub privirea ingrozita a fiului sau, care a incercat sa ai salveze viața. Nici eforturile medicilor nu au fost suficiente pentru a supraviețui.

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Tragedie in Spania. Un roman a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier la o ferma

11:15, 03.04.2024 - Sfarșit tragic pentru un roman plecat la munca in strainatate. Barbatul, care lucra la o ferma in Spania, a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut sa il salveze și au constatat decesul.

Tragedie la greva Poștei Romane! Un angajat, care protesta, a murit subit. Colegii sai au intrat in panica

09:55, 03.04.2024 - Un angajat de la Poșta Romana a murit, dupa ce a protestat alaturi de colegii sai. Barbatul s-a stins din viața subit. Moartea lui a starnit panica dintre colegii angajatului, speriați de ce i s-a intamplat. Barbatul era din Tulcea și și-a susținut colegii in lupta pentru dreptate.


Ce parere ai despre aceasta stire?