Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie în Bistrița-Năsăud: un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu tractorul pe un drum județean

Publicat:

Un barbat de 68 de ani a murit sambata dupa ce s-a rasturnat cu tractorul pe un drum județean din Bistrița-Nasaud.

Potrivit IPJ Bistrița-Nasaud, accidentul a avut loc in localitatea Ardan, pe DJ 154 C.

CITESTE SI Incendiu la un imobil cu doua etaje din Sibiu: 10 persoane s-au autoevacuat 14:33 12 O femeie de 59 de ani a fost gasita carbonizata in locuinta cuprinsa de flacari, in Ialomița 14:17 28 Miracol la Spitalul de : bebelusul ajuns luna trecuta in stop cardiac, malnutrit si deshidratat, va fi externat 14:16 880 BREAKING NEWS UPDATE - Cutremur de 4,3 produs in Buzau

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in noaptea de vineri spre sambata. Un barbat de 44 de ani a murit intr-un incendiu

10:50, 04.05.2024 - In aceasta noapte, in jurul orei 01:50, pompierii au fost solicitați sa intervina pe strada Independenței din municipiul Caransebeș, acolo unde a avut loc un incendiu intr-o garsoniera situata la parterul unui imobil tip P+1. La fața locului s-au deplasat, in cel mai scurt, pompierii din cadrul Detașamentului…

Accident langa Mihailești, pe DN2E85: un pieton a murit

07:45, 01.04.2024 - Un barbat de 52 de ani a murit, in noaptea de duminica spre luni, pe DN2E85, in afara localitații Mihailești, județul Buzau, dupa ce a fosst lovit de o mașina condusa de un tanar de 24 de ani, din Ialomița.

Accident bizar la Galați. Un barbat a murit dupa ce a fost calcat de mai multe ori de tractorul pe care il conducea VIDEO

13:55, 31.03.2024 - Evenimentul rutier a avut loc pe o strada din comuna galațeana Cudalbi. Un barbat care conducea un tractor a scapat vehiculul de sub control, iar acesta a inceput sa se invarta in cerc. Cand a incercat sa il redreseze, a fost calcat de tractor de mai multe ori și ulterior a decedat

Tragedie in Italia. O romanca de 32 de ani și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu la Bologna

11:16, 15.03.2024 - O romanca in varsta de 32 de ani și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la Bologna, in nordul Italiei, relateaza EFE, potrivit Agerpres. 

Tragedie in Bistrița-Nasaud. Un barbat a murit in urma unui incendiu de vegetație

00:01, 03.03.2024 - Un incendiu s-a transformat intr-o tragedie in Bistrița-Nasaud. Un barbat a murit, dupa ce a fost cuprins de flacari. Pompierii l-au gasit pe acesta fara viața in momentul in care au ajuns la locul incidentului. Iata unde a izbucnit incendiul!

Un barbat a murit dupa ce a fost surprins de un incendiu de vegetatie scapat de sub control

19:46, 02.03.2024 - Un barbat in varsta de aproximativ 80 de ani a fost gasit mort, sambata, in zona unui incendiu de vegetatie uscata produs intre localitatile Dumbravita si Perisor din judetul Bistrita-Nasaud, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU).

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.


Ce parere ai despre aceasta stire?