Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TOPUL celor mai corupte țări din lume. Rusia, la loc de „cinste”

Publicat:

Scandalul FIFA de anul acesta a facut ca atenția lumii sa se indrepte mai mult catre analizarea corupției din țarile lumii și cum aceasta afecteaza traiul zilnic al cetațenilor. Un raport de la compania de analiza a riscului și prognoza, , identifica cele mai corupte țari de pe mapamond.

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia și-a propus sa ajunga a 4-a economie a lumii

06:56, 13.05.2024 - Rusia va lansa un nou proiect național de dezvoltare economica. Proiectul intitulat „Economie eficienta și competitiva” ar trebui conturat in urmatoarele cateva luni, a spus Alexander Novak.

Nebunie la Ministerul Apararii din Rusia: Un om de afaceri a fost reținut in scandalul de corupție!

13:40, 25.04.2024 - Un al treilea barbat a fost retinut in ancheta de coruptie si luare de mita care il are in centru pe Timur Ivanov, adjunctul ministrului rus al apararii, a anuntat joi serviciul judiciar din Moscova, relateaza Reuters.

Diana Șoșoaca spune ca va fi ucisa curand!

11:20, 08.04.2024 - Diana Șoșoaca spune ca va fi ucisa curand!  Senatoarea  susține ca a primit mesaje prin care se sugereaza ca pe 18 aprilie va fi omorata. „Va fi cea mai cumplita campanie, ce e acum e doar inceputul. Am primit avertizari ca vor incerca sa-mi faca o cheie, inca una. Sa ma prinda si sa ma bage in inchisoare.…

Sase romani, in topul Forbes al miliardarilor lumii. Surpriza mare, cine este cel mai bogat om din Romania, de fapt

20:05, 03.04.2024 - Romania are șase miliardari in topul Forbes. Pe primul loc nu se afla Ion Țiriac, așa cum s-ar aștepta mulți, ci un om de afaceri din domeniul tehnologiei, cu o avere de 2,7 miliarde de dolari. Cei mai bogați oameni din Romania, in topul Forbes, cu o avere de miliarde de dolari Lista miliardarilor din…

Putin doreste ca economia rusa sa fie in primele 4 economii ale lumii peste un an

06:20, 03.04.2024 - Președintele rus a instruit guvernul sa asigure intrarea Rusiei in cadrul celor mai mari patru economii ale lumii in ceea ce privește PIB-ul la paritatea puterii de cumparare. In decurs de un an, va efectua o evaluare a rezultatelor, scrie Jornal Economico. In prezent, Rusia este a 11-a economie a lumii.

VIDEO – Scandalul 'eșarfa' la alegerile din Rusia: filmare virala pe rețelele de socializare

06:05, 18.03.2024 - Soția ambasadorului Rusiei in Germania a votat la Berlin. Ea a atras atenția tuturor cu eșarfa de la gat, o eșarfa albastra și galbena purtand o eșarfa albastra și galbena – practic steagul Ucrainei. De indata ce atenția a fost atrasa pe rețelele de socializare, Ministerul rus de Externe s-a grabit…

Ministrul german al Apararii spune ca Vladimir Putin incearca sa „destabilizeze” Germania in scandalul de spionaj

19:40, 03.03.2024 - Ministrul german al apararii, Boris Pistorius, l-a acuzat duminica pe presedintele Vladimir Putin ca incearca sa "destabilizeze" Germania, in urma difuzarii de catre surse din Rusia a unei convorbiri confidentiale interceptate intre ofiteri germani cu privire la livrari de arme in Ucraina

Vladimir Putin, discurs dupa doi ani de razboi in Ucraina. „Occidentul vrea sa faca in Rusia tot ce au facut in alte parți ale lumii”

11:35, 29.02.2024 - Președintele rus, Vladimir Putin, a ținut un discurs in fața Camerelor reunite ale Parlamentului de la Moscova, marcand doi ani de razboi de agresiune și anexare teritoriala purtat de trupele Moscovei in Ucraina.


Ce parere ai despre aceasta stire?