Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Top sfaturi și life hack-uri pentru șoferi în timpul iernii: Cum să rezistăm la frig

Publicat:

CHIȘINAU, 13 feb – Sputnik. Inghețurile severe nu sunt un motiv de panica pentru proprietarii de mașini. Intr-un comentariu oferit agenției de presa , , președintele din , a relatat despre modul in care se poate de rezistat la frig in mod competent și despre cum se poate preveni capriciile mașinii pe drum.

"Moldova nu este obișnuita cu friguri atat de severe, totuși, suntem un stat sudic. Cu toate acestea, nu este nevoie sa ne panicam, deoarece vecinii noștri din nord nu au nicio dificultate in a se orienta și pot…

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO - Cursa de mașini cu final tragic: Cel puțin șase morți și zeci de raniți

11:50, 22.04.2024 - O mașina de curse scapata de sub control a omorat șapte oameni in Sri Lanka. Mașina a intrat in mulțime și a ranit cel puțin 21 de spectatori. Pe lista victimelor sunt un copil și mai mulți organizatori ai cursei, noteaza Mediafax.

Sondaj: Mircea Geoana este in topul preferințelor cetațenilor romani din R. Moldova, la alegerile prezidențiale

19:00, 16.04.2024 - Sondaj: Mircea Geoana este in topul preferințelor cetațenilor romani din R. Moldova, la alegerile prezidențialeSecretarul adjunct al NATO, Mircea Geoana, este in topul preferințelor cetațenilor romani din Republica Moldova.

Interpreta Gloria Gorgeag, ranita intr-un accident grav: „Mașina e zob. Am avut nevoie de suturi si n-o sa pot merge cel puțin 10 zile”

10:40, 16.03.2024 - Interpreta Gloria Gorgeag a fost ranita intr-un accident grav produs aseara in jurul orei 22:40 pe strada Vadul lui Voda. „Am avut nevoie de suturi si n-o sa pot merge cel puțin 10 zile si voi ramane cu cicatrici”, a scris cantareața pe pagina sa de Facebook.

Dilemele dependenței, prizonierului și a securitații. Rusia lui Putin și joaca agresiva cu Republica Moldova

07:05, 06.03.2024 - Recentele diatribe de la Moscova la adresa Republicii Moldova, și chiar absența Republicii Moldova din discursul lui Putin despre Starea Națiunii subliniaza multiplele dileme ale dependenței, prizonierului și a securitații din regiunea Republicii Moldova.

Prefectul de Olt anunta ca a gasit un dispozitiv de localizare prin GPS montat pe masina sa

21:00, 19.02.2024 -  ”In urma cu cateva zile am descoperit sub bordul masinii mele personale un licar de led albastru suspect. Am gasit un dispozitiv pe care nu il montasem eu. Am fost la service si mecanicul a identificat dispozitivul respectiv ca fiind sistem de localizare prin GPS. Am mers la politie, am facut plangere…

Ingrijirea pielii pe timp de iarna: sfaturi pentru un ten stralucitor

06:10, 03.02.2024 - Pe masura ce vantul rece de iarna iși face simțita prezența și temperaturile scad, pielea noastra incepe sa simta efectele. Pielea uscata, lipsita de stralucire, poate deveni o problema comuna in aceasta perioada a anului. Insa, cu o rutina adecvata și cateva trucuri speciale, putem sa ne menținem pielea…


Ce parere ai despre aceasta stire?