Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Top 3 alimente pe care nu ai voie să le mănânci dimineața. Sunt absolut interzise

Publicat:

Micul dejun e cel mai important, iar ca prima masa a zilei trebuie sa conțina toate alimentele care sa-ți ofere energie pentru masa mai bogata – pranzul. Care sunt trei alimente pe care nu trebuie sa le pui pe masa dimineața și ce rau iți fac inca de la prima ora? Top 3 alimente pe […] The post Top 3 alimente pe care nu ai voie sa le mananci dimineața. Sunt absolut interzise appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce se trezesc japonezii odihniți și fericiți in fiecare dimineața. Secretul pentru o viața mai buna

09:40, 17.04.2024 - Japonezii au o viața mai buna1. Mișcarea dimineții: Japonezii pun un accent deosebit pe activitatea fizica moderata și constanta. De exemplu, mulți japonezi practica exerciții ușoare dimineața, cum ar fi gimnastica sau plimbarile scurte, care stimuleaza circulația sangelui și clarifica mintea. Aceste…

Nutriționist: Nu exista o ora obligatorie pentru micul dejun

09:45, 09.04.2024 - Sunt sigura ca printre cei care citesc aceste randuri sunt practicanți de mic dejun, dar și oameni care il ocolesc. Foarte bine. Diversitatea e buna. Avem de invațat unii de la alții. In practica mea intalnesc atat oameni care se trezesc chiar mai devreme ca sa aiba timp sa manance un mic dejun copios,…

Alimentul nociv pe care și mulți romani il consuma dimineața. Afecteaza memoria, avertismentul dat de medici

09:50, 02.04.2024 - Cel mai nociv aliment, pe care mulți il consuma la micul-dejun. Chiar daca este preferat de o mulțime de oameni, printre care și copii, nu are efecte bune asupra sanatații. Din contra, este asociat de specialiști cu afectarea memoriei. Cel mai periculos aliment, consumat la micul dejun Exista un aliment…

Rețeta ușoara de salata cu somon și avocado. Ce sa mananci sanatos la micul dejun. O gatești in cateva minute

22:55, 31.03.2024 - Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Trebuie sa fie sanatoasa și sa aiba multe proteine, cat pentru o zi intreaga. Daca ești in pana de idei, rețeta de salata cu somon și avocado este alegerea ideala. Este gata in cateva minute și este delicioasa!

Platformele de socializare, interzise in timpul Postului Paștelui? E pacat sa le folosești? Ce spune preotul Vasile Ioana: "Degeaba mananci..." 

14:45, 21.03.2024 - La inceputul acestei saptamani, pe data de 18 martie, a inceput Postul Paștelui. Prin intermediul unui video pe care l-a publicat in mediul online, preotul Vasile Ioana i-a sfatuit pe credincioși sa nu mai foloseasca rețelele de socializare daca aleg sa posteasca. 

Cand ar trebui sa mananci micul-dejun și cina pentru a scapa de grasimea de pe burta, conform unui medic

17:25, 04.03.2024 - Nu este deloc ușor sa scapi de grasimea de pe burta, insa daca iei in considerare sfatul oferit de un medic din Florida ți-ai putea face calatoria catre un abdomen mai plat mult mai ușoara.

Ce nu trebuie sa faci niciodata cand 2 martie pica intr-o zi de sambata

22:06, 01.03.2024 - Pe 2 martie nu este tarziu sa primiți sau sa oferiți marțișoare. Este bine sa faceți acest gest, mai ales daca n-ați apucat sa le oferiți pe 1 martie.Insa, pentru ca aceasta zi este sambara, anul acesta, trebuie sa avem grija la mai multe lucruri. Conform tradiției populare, raiul numai sambata e deschis…

Ce trebuie sa mananci prima data dimineata. Alimentele care iți ofera aportul zilnic de calorii și nutrienți

22:40, 17.02.2024 - Micul-dejun este cea mai importanta masa a zilei. Astfel, alimentele pe care le consumam in aceasta parte a zilei au un impact major asupra funcționarii organismului uman. Iata regulile de care trebuie sa ții cont pentru a avea parte de aportul zilnic de calorii și nutrienți!


Ce parere ai despre aceasta stire?