Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Toată lumea o știe pe soția sa, dar puțini știu cum arată cei doi copii ai lor. Aquaman, fotografiat alături de familie

Publicat:

și soția sa, , formeaza unul dintre cele mai picante cupluri de la Hollywood. Deși Lisa este mai in varsta cu 12 ani decat el, lucrul acesta nu a constituit niciodata un impediment.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se descurca Alice Cavaleru cu doi copii mici. Cat de provocator este rolul de mamica pentru soția lui Vladimir Draghia: „Imi pierd mințile”

22:30, 23.04.2024 - Alice Cavaleru se confrunta cu numeroase provocari in rolul de mama. Soția lui Vladimir Draghia a maruturisit pe rețelele de socializare prin ce trece in aceasta perioada cu micuțele sale, Zora, d e7 ani și Alegra in varsta de un an și jumatate.

Tatal a 8 copii a primit ordin de restricție dupa ce s-a imbatat și și-a lovit soția ...

11:05, 01.04.2024 - Un barbat din satul Negrileasa, comuna Stulpicani a primit ordin de restricție pentru 5 zile, dupa ce și-a lovit soția și copilul. Cazul din aceasta familie este extrem de delicat, cei doi soți avand 8 copii.Vineri seara, la ora 20.30, lucratorii Poliției Orașului Frasin au fost sesizați direct de ...

Lena Enache, oprita in ultimul moment! » Soția lui Gabi Enache n-a mai suportat sa vada cum e umilit fotbalistul: „Chiar va bateți joc de o familie intreaga?”

12:35, 30.03.2024 - Lena Enache, soția lui Gabi Enache, a fost la un pas sa faca un gest disperat, in urma cu un an. Reacția ei a venit dupa ce fotbalistul in varsta de 33 de ani a intrat intr-un conflict cu patronul lui FCU Craiova, Adrian Mititelu. Dupa ce a plecat de la FCU Craiova, Enache a povestit pas cu pas cum…

Incident violent intr-o familie din București: Soția și-a injunghiat soțul de doua ori in interval de cateva ore

17:20, 29.03.2024 - O femeie din Capitala a fost retinuta, sub acuzatia de violenta in familie in modalitatea tentativei de omor, dupa ce si-a injunghiat de doua ori sotul, la interval de 13 ore. Dupa a doua agresiune, barbatul a reusit sa iasa din casa si sa ajunga la un magazin din apropierea locuintei, angajatii cerand…

Un barbat din Tritenii de Jos și-a batut soția cu o coada de matura, dar a fost condamnat cu SUSPENDARE!

22:00, 02.03.2024 - Un barbat din comuna Tritenii de Jos, județul Cluj a fost trimis in judecata in luna decembrie a anului 2023, dupa ce și-a batut soția cu o coada de matura. Citește și: Barbat din Tritenii de Jos, trimis in judecata pentru violența in familie! I-a dat cu coada de matura… Acum, barbatul a fost condamnat…

Misterul mirosului groaznic care a exasperat o familie de romani, dezlegat pe jumatate. „Știți povestea cu soția tradata?”

15:05, 17.02.2024 - Exista cazuri cand aparent fara niciun motiv apar mirosuri pestilențiale care terorizeaza uneori un bloc sau o comunitate intreaga. Uneori, acestea ascund evenimente morbide, dar in alte cazuri totul ține de cauze mult mai puțin dubioase.


Ce parere ai despre aceasta stire?