Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tiruri cu rachete israeliene în sudul Siriei

Publicat:

Elicoptere israeliene au tras cu rachete in sudul Siriei in noaptea de joi spre vineri, la cateva zile dupa alte raiduri atribuite statului evreu, informeaza AFP si Reuters, citand presa siriana.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Spania va livra Kievului rachete Patriot si tancuri Leopard

12:00, 27.05.2024 - Spania intentioneaza sa trimita Ucrainei rachete Patriot si tancuri Leopard, ca parte a unui pachet de ajutor militar de 1,13 miliarde de euro anuntat in aprilie, a informat luni ziarul El Pais, citand surse sub rezerva anonimatului apropiate acestui dosar, relateaza Reuters.

Tel Aviv, atacat cu cel puțin opt rachete trase din orașul Rafah, situat in sudul extrem al Fașiei Gaza

15:25, 26.05.2024 - Sirenele de raid aerian au pornit in al doilea oraș din Israel pentru prima data dupa luni de zile. Tzahal a postat pe rețelele de socializare o harta care arata sirenele fiind acționate in cel puțin 26 de locații . Un jurnalist din Fașia Gaza a relatat ca a vazut rachete trase din Rafah, scrie Dai

Reacția Kremlinului dupa ce Zelenski a cerut țarilor NATO sa intercepteze rachete rusești deasupra Ucrainei: „A alunecat in isterie”

14:30, 21.05.2024 - Purtatorul de cuvant al presedintiei ruse, Dmitri Peskov, a afirmat,  marti, ca presedintele ucrainean Volodimir Zelenski cere Occidentului sa se implice mai mult in conflictul cu Rusia deoarece fortele armate ale Ucrainei sunt intr-o situatie extrem de grea pe front, transmite Reuters, potrivit Agerpres. 

Baza militara americana din Siria, atacata cu rachete

11:06, 22.04.2024 - Cel puțin cinci rachete au fost lansate duminica din orașul irakian Zummar spre o baza militara americana din nord-estul Siriei, au declarat pentru Reuters doua surse de securitate irakiene și un oficial american.

Gruparea libaneza Hezbollah anunta lansarea a zeci de rachete asupra unor pozitii israeliene

23:45, 12.04.2024 - Gruparea siita libaneza Hezbollah, sustinuta de Iran, a anuntat vineri ca a lansat "zeci de rachete" asupra unor pozitii israeliene, ca raspuns, potrivit gruparii, la atacurile israeliene in sudul Libanului, relateaza AFP.

Rebelii Houthi anunta ca au lansat rachete si drone asupra unor nave britanice, americane si israeliene

19:10, 07.04.2024 - Rebelii houthi din Yemen au declarat ca au lansat rachete si drone asupra unor nave britanice, americane si israeliene, in cele mai recente atacuri din campania lor in sprijinul palestinienilor in razboiul din Gaza, relateaza Reuters.

Iranul promite sa riposteze la atacul asupra consulatului sau din Damasc pentru care acuza Israelul. „Aceasta crima lașa nu va ramane fara raspuns”

11:50, 02.04.2024 - Președintele iranian Ebrahim Raisi a afirmat marți, 2 aprilie, ca Teheranul va raspunde la presupusul atac israelian asupra consulatului sau din capitala Siriei in care au fost uciși șapte militari iranieni, relateaza Reuters.„Dupa ce nu a reușit sa distruga voința frontului de rezistența, regimul sionist…

Razboi in Gaza, ziua 175. Zeci de morți dupa atacuri israeliene care au vizat membri Hezbollah din Siria

13:00, 29.03.2024 - Loviturile israeliene asupra orașului Alep, in nordul Siriei, vineri dimineața, au ucis 38 de persoane, inclusiv cinci membri ai grupului armat libanez Hezbollah, au declarat doua surse de securitate citate de Reuters. Ministerul sirian al Apararii a declarat vineri ca mai mulți civili și militari au…


Ce parere ai despre aceasta stire?