Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Timpul petrecut în fața ecranelor schimbă structura creierului copiilor

Publicat:

Un timp indelungat petrecut in fața ecranelor poate modifica forma creierului copiilor, reiese in urma unui studiu desfașurat recent. Iata in continuare care sunt concluziile exacte ale acestuia și ce opinii sau sfaturi pentru parinți au avut specialiștii implicați. Studiu despre modul in care ecranele schimba structura creierului copiilor Acest studiu a fost publicat in Revista Asociației Medicale Americane a Pediatrilor, a implicat 47 de copii sanatoși, 27 de fete și 20 de baieți. Oamenii de știința au analizat procedurile imagistice ale copiilor cu varsta intre 3-5 ani și au comparat rezultatele…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Rafila, anunt despre vaccinarea copiilor. Sper ca oamenii sa inteleaga“

15:50, 12.04.2024 - Parintii au responsabilitatea sa isi protejeze copiii prin vaccinari, care constituie cele mai eficiente programe de preventie, a declarat ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, in contextul in care, in judetul Arad, s au inregistrat in ultima saptamana 200 de cazuri de rujeola.El a subliniat, vineri,…

Alimentul care te imbatranește inainte de vreme. Trebuie sa renunți la el urgent

16:15, 31.03.2024 - Zaharul duce la o imbatranire mai rapida, similara cu cea determinata de fumat, arata cercetari recente. In afara de faptul ca favorizeaza ingrasarea si aparitia diabetului tip 2, și strica dinții, zaharul ar putea avea si alte efecte nocive: se crede ca ele accelereaza ritmul imbatranirii celulare.Schimbarile…

Daca ai nasul mare, ar putea fi vina mamei: Poftele din timpul sarcinii pot influența trasaturile faciale ale bebelușului (studiu)

09:20, 30.03.2024 - Trasaturile faciale pot fi influențate de ceea ce a mancat mama ta in timpul sarcinii. Dietele bogate in proteine duc la nasuri și maxilare mai mari, susțin oamenii de știința. Trasaturile faciale unice ale fiecarei persoane ar putea fi influențate de ceea ce a mancat mama lor in timpul sarcinii,…

Gheața din zona polara se topește și schimba rotația Pamantului. Oamenii vor pierde timp din viața lor in urmatorii ani

07:00, 28.03.2024 - Intr-o zi, in urmatorii doi ani, toata lumea de pe glob va pierde o secunda din timpul lor. Momentul exact in care se va intampla acest lucru este influențat de oameni, potrivit unui nou studiu, deoarece topirea gheții polare modifica rotația Pamantului și schimba timpul insuși, transmite CNN.

China a inventat dronele capabile sa se "multiplice"

00:30, 21.03.2024 - Oamenii de știința din China au dezvoltat drone care se pot imparți in mai multe drone independente in timpul zborului. Despre aceasta scrie South China Morning Post. La aceasta activitate de dezvoltare participa Universitatea de Aeronautica și Astronautica din Nanjing. Potrivit oamenilor de știința,…

Studiu: Copiii ucraineni, mai triști decat cei refugiați din alte țari; vor in masura mai mare sa se intoarca acasa

19:05, 20.03.2024 - Proporția copiilor din Ucraina care au raportat tristețe sau tensiune crescuta a fost considerabil mai mare decat cea a copiilor refugiați proveniți din alte țari; Copiii raporteaza sentimente de furie (20%), disperare (17%), frica pentru viața lor (15%) și coșmaruri recurente (12%). Copiii refugiați…

Bianca Dragușanu, apariție de milioane! Blondina atrage toate privirile atunci cand iese in oraș. Unde a fost surprinsa de paparazzii SpyNews.ro, dar și in compania cui și-a petrecut timpul / PAPARAZZI

22:45, 19.03.2024 - Una este Bianca Dragușanu! Paparazzii Spynews.ro au ieșit, din nou, la ”vanatoare de vedete”, iar de aceasta data in prim plan s-a aflat nimeni alta decat cunoscuta vedeta din showbiz-ul romanesc, iubita lui Gabi Badalau. Iata ipostaza in care a fost vazut, de aceasta data, diva de catre paparazzii…

Speranta de viata a scazut cu un an si jumatate la nivel mondial in timpul pandemiei Covid-19 (studiu)

11:36, 12.03.2024 - Speranta medie de viata, care a crescut constant timp de decenii in intreaga lume, a scazut brusc in anii 2020 si 2021, in timpul apogeului pandemiei de COVID-19, conform unui studiu publicat marti in jurnalul stiintific Lancet.


Ce parere ai despre aceasta stire?