Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

The Independent: Craniile de 300.000 de ani care ar putea rescrie istoria originilor omului

Publicat:

 Antropologii cred ca ar fi gasit raspunsul la una dintre cele mai importante întrebari pentru omenire: când exact și unde a aparut specia umana.

, pâna acum, oamenii de știința au spus ca raspunsul s-ar afla undeva în Africa sahariana, în urma cu aproximativ 200.000 de ani.

Însa noi dovezi, evidențiate în revista de specialitate Natura, schimba aceste ipoteze. Autorii articolelor vorbesc despre niște descoperiri recente care sugereaza ca primul ar fi aparut mai devreme cu 100.000 de ani decât…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Lucruri pentru femei, gasite acasa și in mașina șoferului in care a urcat tanara insarcinata, disparuta la Orhei: Apelul poliției pentru a dezlega „misterul” barbatului

09:30, 20.04.2024 - In contextul dispariției tinerei de 19 ani, Ana -Maria Guju, de pe o strada din Orhei, dupa ce a urcat intr-o mașina de ocazie, poliția face apel catre cetațeni, in special femei, sa sesizeze de urgența oamenii legii daca au avut tangențe dubioase sau cu tenta infracționala cu barbatul din imagine.

Lucruri pentru femei, gasite acasa și in mașina șoferului in care a urcat tanara insarcinata, disparuta la Orhei: Apelul poliției pentru a dezlega „misterul” barbatului

09:10, 20.04.2024 - In contextual dispariției tinerei de 19 ani, Ana -Maria Guju, de pe o strada din Orhei, dupa ce a urcat intr-o mașina de ocazie, poliția face apel catre cetațeni, in special femei, sa sesizeze de urgența oamenii legii daca au avut tangențe dubioase sau cu tenta infracționala cu acest barbat.

Doua țari din Europa sunt alimentate cu energie 100% regenerabila

09:35, 18.04.2024 - Șapte țari genereaza in prezent 100% din electricitate din energie regenerabila, iar doua dintre ele se afla in Europa, scrie Euronews, care noteaza ca anul trecut a fost cel mai bun an inregistrat in ceea ce privește instalarea de noi instalații de energie eoliana. La nivel mondial au fost instalate…

Avertisment SEVER pentru barbații care utilizeaza steroizi anabolizanți. Urmarile pot fi grave și iremediabile - STUDIU

10:36, 13.03.2024 - AAS sunt folosiți tot mai des de barbații tineri pentru creșterea masei musculare.  Se estimeaza ca peste 6% din populația globala masculina folosește vs. sub 2% in populația feminina. Utilizarea este crescuta in Europa, America de Nord, Australia și Noua Zeelanda, Brazilia, Orientul Mijlociu, dar scazuta…

Nesimțire maxima! Au aruncat sacii cu gunoaie direct in mijlocul naturii!

08:40, 11.03.2024 - Natura a devenit groapa de gunoi a unor oameni certați cu bunul simț, care au confundat-o cu tomberonul de la colț de strada. Mai mulți saci cu moloz rezultat din construcții au fost aruncați direct in padurea Faget. Deocamdata autorul, sau autorii nu au fost identificați și trași la raspundere. Astfel…

Misterul celui mai mare meteorit cazut pe Pamant. A fost descoperit in 2016, dar a disparut intre timp și e de negasit

21:56, 02.03.2024 - Povestea meteoritului Chinguetti ramane un mister, dupa mai bine de 100 de ani. Bucata de fier de 4,5 kilograme a fost luata de pe varful unui munte de fier de 100 de metri lațime, despre care se crede ca era un meteorit uriaș, in Africa, in 1916, relateaza Science Alert.

Fosilele unui „animal foarte ciudat”, gasite intacte. „Aceasta descoperire nu face decat sa sporeasca ciudațeniile din Triasic”

08:05, 25.02.2024 - Oamenii de știința au descoperit o noua fosila remarcabil de completa - o reptila acvatica de 5 metri lungime din perioada triasica. Creatura dateaza de acum 240 de milioane de ani și a fost supranumita „dragon” din cauza gatului sau extrem de lung, scrie BBC.

Oamenii de știința au identificat o noua mutație care declanșeaza o boala nemiloasa

04:05, 08.02.2024 - Sistemul imunitar uman este un mecanism de aparare incredibil, dar uneori se poate intoarce impotriva noastra. In cazul afecțiunilor autoimune, cum ar fi lupusul, sistemul imunitar ataca propriile celule ale organismului.Cercetatorii au lucrat pentru a ințelege de ce se intampla acest lucru, iar…


Ce parere ai despre aceasta stire?