Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Teodor Meleşcanu propus pentru şefia SIE

Publicat:

a anuntat ca a acceptat propunerea presedintelui de numire la sefia SIE si precizeaza ca s-a autosuspendat din calitatea de membru PNL.

Citeste articolul mai departe pe romania-actualitati.ro…  

Sursa articol: romania-actualitati.ro


Stiri pe aceeasi tema

Traian Basescu, despre 'marea problema' a Ursulei von der Leyen: 'Nu exclud posibilitatea ca PPE sa mearga cu o alta varianta pentru șefia Comisiei'

19:31, 23.05.2024 - Fostul președinte al Romaniei, Traian Basescu, a vorbit despre șansele Ursulei von der Leyen de a obține un nou mandat de președinta a Comisiei Europene, joi, pe B1 TV,  și nu a exclus un scenariu in care PPE va merge in cele din urma cu o alta varianta pentru șefia Executivului comunitar.

Soarele de andezit al dacilor, monumentul straniu propus sa fie eliminat din Sarmizegetusa Regia VIDEO

14:56, 10.05.2024 - Soarele de andezit din Sarmizegetusa Regia (Hunedoara) urma sa fie demontat complet in anii '80 din incinta sacra a capitalei dacilor, pentru ca piesele sale, care cantareau aproape 20 de tone, sa fie inlocuite cu replici de piatra.

Traian Basescu il scoate pe Iohannis din calculele pentru NATO sau alta funcție europeana: 'Nu are nicio sans['

00:06, 29.04.2024 - Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca actual președinte, Klaus Iohannis, nu are nicio sansa sa ajunga secretar general al NATO. El a mai spus, referitor la sefia Comisiei, a Comisiei sau a Parlamentului European, Basescu a precizat ca cea de presedinte al PE este exclusa. Fostul sef de stat…

UDMR Timiș a decis și a luat o decizie pragmatica. Il susține pe Alfred Simonis la șefia CJT 

09:55, 23.04.2024 - Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania, filiala Timiș a decis sa mearga, la alegerile pentru funcția de președinte al consiliului județean, pe candidatul propus de alianța PSD – PNL și nu pe cel propus de cea din care face parte la nivelul Timișoarei, deci il vor susține pe Alfred Simonis. Decizia…

Xtra Night Show. Cum se descurca Pepe cu trei copii. Fiicele sale au ramas la el, dupa divorț: „Ea mi-a propus“ / VIDEO

09:05, 18.04.2024 - Pepe a dezvaluit cum reușește sa se descurce cu trei copii. Artistul a recunoscut ca partenera lui il ajuta foarte mult atunci cand vine vorba de cei mici. Fetițele sale au ramas la el, dupa divorț.

Un nou candidat la Primaria Capitalei. Dorel Onaca, fost consilier al lui Traian Basescu, propus de PRM

16:30, 31.03.2024 - Dorel Constantin Onaca, membru fondator al PMP și fost consilier de stat la Cotroceni in perioada președinției lui Traian Basescu, este candidatul Partidului Romania Mare la Primaria Capitalei. Onaca a fost votat recent in funcția de președinte executiv al formațiunii.

Marius Dunca: Echipa noastra politica este hotarata sa obțina rezultatele pe care ni le-am propus la Brașov

17:01, 28.03.2024 - Coaliția PSD – PNL a decis in cadrul forurilor sale superioare ca Brașovul are nevoie de un candidat unic pentru funcția de primar al Municipiului Brașov, susținut de organizațiile locale ale ambelor partide. George Scripcaru este candidatul din partea coaliției PSD - PNL și avem incredere ca el…

Iulian Dumitrescu, cercetat de DNA pentru luare de mita, propus candidat al PNL la șefia Consiliului Județean Prahova

08:45, 21.03.2024 - Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Iulian Dumitrescu, cercetat de DNA pentru fapte de coruptie și aflat sub control judiciar, va candida pentru un nou mandat la sefia administrației județene, potrivit anunțului facut de PNL Prahova.


Ce parere ai despre aceasta stire?