Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tensiuni la un marş pentru toleranţă din Chişinău

Publicat:

Tensiuni la Chisinau in timpul unui mars impotriva discrimarii pe criterii de orientare sexuala. Zeci de oameni, in frunte cu preoti, au incercat sa opreasca mitingul pentru toleranta.


Sute de politisti au stat intre activistii pentru drepturile minoritatilor sexuale si credinciosii care au iesit in strada cu icoane si cruci.

Pentru a preveni escaladarea conflictului, fortele de ordine au oprit marsul gay de la Chisinau si i-au evacuat pe participanti cu mai multe autocare. Evenimentul nu a durat mai mult de jumatate de ora.

Este a patra demonstratie pentru drepturile…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Putin a comentat decizia de a nu invita Rusia la summitul privind Ucraina 

16:30, 17.05.2024 - Liderul rus Vladimir Putin a comentat decizia organizatorilor conferinței privind Ucraina din Elveția de a nu invita Rusia. Ei nu ne invita. Mai mult, ei spun ca nu ne vad acolo..... Ei bine, daca nu ne vad, așa sa fie", a declarat Putin la o conferința de presa dupa vizita sa in China. {{745039}}Anterior,…

Xi Jinping i-a spus lui Putin ca Rusia si China „vor apara dreptatea in lume”: „Suntem un bun exemplu pentru alte puteri”

09:10, 16.05.2024 - Presedintele chinez, Xi Jinping, i-a transmis, joi, la Beijing, omologului sau rus, Vladimir Putin, ca Rusia si China vor „apara dreptatea in lume”, a informat Ministerul Afacerilor Externe al tarii asiatice, citat de EFE, potrivit Agerpres.

VIZITA IN CHINA Vladimir Putin intreprinde o vizita oficiala in China in 16-17 mai

11:36, 15.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin se va deplasa in China saptamana aceasta, a anuntat marti Ministerul Afacerilor Externe chinez. Aceasta va fi a doua vizita a lui Putin in China, in ceva mai mult de sase luni, informeaza AFP. The post VIZITA IN CHINA Vladimir Putin intreprinde o vizita oficiala in China…

Putin i-a scris Maiei Sandu: Este important sa oprim orice incercare de a denatura sau de a uita istoria noastra comuna

11:21, 09.05.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a transmis un mesaj de felicitare liderilor mai multor țari, inclusiv și ai Republicii Moldova, cu ocazia implinirii a 79 de ani de la victoria in cel de-al Doilea Razboi Mondial.

Putin i-a transmis un mesaj Maiei Sandu, de Ziua Victoriei: E important sa oprim orice incercare de a deturna sau uita istoria noastra comuna

14:35, 08.05.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a transmis un mesaj de felicitare liderilor mai multor țari, inclusiv și ai Republicii Moldova, cu ocazia implinirii a 79 de ani de la victoria in cel de-al Doilea Razboi Mondial.

Kremlinul confirma intentia lui Vladimir Putin de a se intalni cu Xi Jinping in China

13:35, 09.04.2024 - Kremlinul a anuntat marti ca presedintii rus Vladimir Putin si cel chinez Xi Jinping intentioneaza sa aiba o intalnire, dar nu a furnizat un calendar pentru o posibila vizita a lui Putin la Beijing, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Secretarul general al NATO: Ucraina trebuie sa decida singura ce compromisuri este gata sa faca la masa negocierilor

21:35, 06.04.2024 - Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, a spus, sambata, ca sprijinul militar este vital pentru Ucraina pentru a impinge forțele ruse și a forța liderul rus Vladimir Putin sa renunțe la obiectivele sale, sugerand, totodata, ca și Kievul ar putea sa fie nevoit sa faca unele concesii, relateaza…

Ministrii de externe din UE impun sanctiuni persoanelor considerate responsabile de moartea lui Navalnii

07:50, 19.03.2024 - Ministrii de externe ai Uniunii Europene au convenit luni sa impuna sanctiuni persoanelor si organizatiilor care poarta responsabilitatea pentru moartea liderului opozitiei ruse Aleksei Navalnii, a anuntat seful politicii externe a UE, Josep Borrell, relateaza Reuters. Decizia ministrilor UE a fost…


Ce parere ai despre aceasta stire?