Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIZITĂ ÎN CHINA Vladimir Putin întreprinde o vizită oficială în China în 16-17 mai

Publicat:
VIZITĂ ÎN CHINA Vladimir Putin întreprinde o vizită oficială în China în 16-17 mai

Presedintele rus se va deplasa in China saptamana aceasta, a anuntat marti chinez. Aceasta va fi a doua vizita a lui Putin in China, in ceva mai mult de sase luni, informeaza AFP. The post VIZITA IN CHINA intreprinde o vizita oficiala in China in 16-17 mai first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xi Jinping i-a spus lui Putin ca Rusia si China „vor apara dreptatea in lume”: „Suntem un bun exemplu pentru alte puteri”

09:10, 16.05.2024 - Presedintele chinez, Xi Jinping, i-a transmis, joi, la Beijing, omologului sau rus, Vladimir Putin, ca Rusia si China vor „apara dreptatea in lume”, a informat Ministerul Afacerilor Externe al tarii asiatice, citat de EFE, potrivit Agerpres.

Rusia si China se dau drept ”un bun exemplu” in lume

08:20, 16.05.2024 - Presedintele chinez Xi Jinping i-a transmis, joi, la Beijing, omologului sau rus Vladimir Putin ca China si Rusia vor „apara dreptatea in lume”, a informat Ministerul Afacerilor Externe al tarii asiatice, citat de EFE. „In ciuda unor suisuri si coborasuri, relatiile noastre s-au intarit si au rezistat…

Xi Jinping ii transmite lui Putin ca Rusia si China „vor apara dreptatea in lume”

08:01, 16.05.2024 - Presedintele chinez Xi Jinping i-a transmis, joi, la Beijing, omologului sau rus Vladimir Putin ca China si Rusia vor „apara dreptatea in lume", a informat Ministerul Afacerilor Externe al tarii asiatice, citat de EFE.

Dupa turneul european, președintele Xi Jinping il cheama pe Vladimir Putin in China

13:25, 14.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin se va deplasa in China saptamana aceasta, a anuntat marti Ministerul Afacerilor Externe chinez. Aceasta va fi a doua vizita a lui Putin in China, in ultimele sase luni.

Putin va face o vizita oficiala in China saptamana asta, la invitația lui Xi Jinping, anunța Kremlinul

11:50, 14.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin se va deplasa in China saptamana aceasta, in perioada 16-17 mai, a anuntat marti Kremlinul, transmite Reuters.„La invitatia presedintelui Xi Jinping, presedintele rus Vladimir Putin va efectua o vizita de stat in China in 16-17 mai”, a anunțat Kremlinul.Potrivit Kremlinului,…

Putin va efectua o vizita oficiala in China, la invitația președintelui Xi Jinping

11:30, 14.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin se va deplasa in China saptamana aceasta, a anuntat marti Ministerul Afacerilor Externe chinez. Aceasta va fi a doua vizita a lui Putin in China pe parcursul a șase luni, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

Intalnirea care da fiori intregii lumi: Vladimir Putin merge in China, in prima vizita externa dupa ce a fost reales președinte

08:30, 26.04.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin anunta joi ca urmeaza sa efectueze o vizita oficiala in China - in mai -, in contextul in care Occidentul este ingrijorat de un parteneriat tot mai puternic intre cele doua puteri, relateaza AFP, informeaza News.ro.

Rusia si China iau in considerare sa amplaseze impreuna pe Luna un reactor nuclear, anunta Moscova

17:00, 05.03.2024 - Borisov, fost ministru adjunct al apararii, a declarat ca Rusia si China au lucrat impreuna la un program lunar, iar Moscova poate contribui cu expertiza sa in domeniul „energiei nucleare spatiale”. „Astazi, luam in considerare in mod serios un proiect – undeva la cumpana anilor 2033-2035 – pentru a…


Ce parere ai despre aceasta stire?