Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tensiuni la graniță. Militarii regimului de la Minsk au tras focuri de armă spre polonezi

Publicat:

Tensiuni la granița polono-belarusa. Militarii regimului de la Minsk au tras focuri de arma asupra trupelor poloneze. Potrivit autoritaților de la Varșovia, nimeni nu a fost ranit și, cel mai probabil, s-a tras cu gloanțe oarbe. Informația a fost negata de regimul Lukașenko.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

CONFRUNTARE VIOLENTA LA GRANIȚA Polițiști injunghiați de traficanți de migranți, un suspect prins

11:45, 01.05.2024 - Focuri de avertisment au fost trase in aer pentru a opri agresorii. The post CONFRUNTARE VIOLENTA LA GRANIȚA Polițiști injunghiați de traficanți de migranți, un suspect prins first appeared on Informatia Zilei .

Fermierii polonezi ridica blocada care dureaza de mai multe luni la granita cu Ucraina

16:30, 29.04.2024 - Fermierii polonezi au incetat luni sa protesteze la ultimul punct de trecere a frontierei blocat cu Ucraina, au anuntat Kievul si Varsovia, suspendand o blocada care dureaza de mai multe luni si care a afectat relatiile bilaterale, relateaza Reuters. Ministerul agriculturii ucrainean a salutat, intr-un…

Fermierii polonezi ridica blocada de la granița cu Ucraina: „In loc sa blocam, vom coopera si mai strans”

14:30, 29.04.2024 - Fermierii polonezi au incetat luni sa protesteze la ultimul punct de trecere a frontierei blocat cu Ucraina, suspendand o blocada care dureaza de mai multe luni si care a afectat relatiile bilaterale, au anuntat Kievul si Varsovia, relateaza Reuters, conform Agerpres. 

Fermierii polonezi au pus capat blocadei de la granița cu Ucraina, dupa luni de proteste

14:05, 29.04.2024 - Fermierii polonezi au ridicat luni blocada instituita la granița cu Ucraina, inceputa din cauza nemulțumirilor fața de produsele agricole mai ieftine din țara vecina și un subiect care a tensionat relațiile bilaterale intre Kiev și Varșovia, relateaza Reuters, potrivit hotnews.ro .

In fața pericolului rus, tot mai mulți polonezi se inroleaza in armata

12:50, 20.03.2024 - De la declanșarea agresiunii Rusiei contra Ucrainei, guvernul Poloniei a adoptat o serie de dispoziții care sa incurajeze cetațenii țarii sa se angajeze in armata. S-au inmulțit vizitele la centrul militar de recrutare amplasat nu departe de centrul Varșoviei. Ipoteza unui razboi cu Rusia, relateaza…

Disidenții belaruși pun la cale o lovitura de stat impotriva regimului de la Minsk: „Fara Putin, nu exista Lukașenko”

14:45, 28.02.2024 - Regimul Lukașenko ar urma sa se confrunte cu un puci, intrucat disidenții belaruși au dezvaluit ca pun la cale o lovitura de stat impotriva lui Aleksander Lukașenko, aliatul lui Putin. Conform acestora, puciul va avea loc „la momentul potrivit”, relateaza Politico.

Ucraina vede o `urma ruseasca` in protestele fermierilor polonezi

20:15, 25.02.2024 - Ministrul Afacerilor Externe al Ucrainei, Dmitro Kuleba, considera ca in situația cu blocarea de catre fermierii polonezi a punctelor de trecere la granița cu Ucraina, se poate vedea o "urma ruseasca". Ministrul ucrainean și-a exprimat aceasta opinie la conferința "Ucraina. Anul 2024".Kuleba…

Fermierii polonezi și-au extins protestele și au vor bloca o autostrada cheie la granița cu Germania

17:40, 25.02.2024 - Fermierii polonezi au inceput duminica sa blocheze un important post de frontiera cu Germania, la Slubice, pentru a protesta fata de reglementarile Uniunii Europene si importurile de produse din afara UE considerate neconforme.


Ce parere ai despre aceasta stire?