Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tensiuni in cuplul Andreea Mantea-Stefan Stan. Bruneta a stat imbufnata la terasa si cantaretul nu i-a intrat in gratii deloc!

Publicat:

Certurile si impacarile au fost la un moment dat la ordinea zilei in cuplul Andreea Mantea-Stefan Stan, dar lucrurile pareau ca s-au linistit. Dupa cea mai mare boacana a lui Stefan Stan, povestea incalcita cu admiratoarea pe care a dus-o intr-un apartament si lacrimile varsate din greu la TV, Andreea Mantea parea ca a iertat si a ingropat evenimentele.

Relatia celor doi a continuat ca si cand nimic nu se intamplase, iar bruneta a fost vazuta de multe ori razand alaturi de iubitul ei.

Lucrurile par ca s-au schimbat insa in ultimele zile.

Aflati la mare pentru cateva zile de relaxare,…

Citeste articolul mai departe pe femina.rol.ro…  

Sursa articol: femina.rol.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tzanca Uraganu a lamurit tot misterul! Ce ruda este cu Lucas, micuțul decedat: „Vreau sa clarific!” / VIDEO

09:05, 02.05.2024 - Tzanca Uraganu a lamurit tot misterul! Cantarețul de manele a vorbit despre Lucas, micuțul care s-a stins din viața la varsta de doar 8 anișori, din cauza cancerului. Iata ce ruda este artistul cu Lucas!

Teo Trandafir, intrebare incomoda pentru Oana Radu dupa dezvaluirile facute despre fostul soț: „De ce te-ai maritat?”

14:50, 02.04.2024 - Oana Radu a fost invitata in emisiunea „Follow us” de la Kanal D2, unde a facut noi dezvaluiri despre divorțul de Catalin Dobrescu. Teo Trandafir a fost destul de directa cu artista, care spunea ca și-a dat seama din primul an de relație ca nu este barbatul potrivit pentru ea.Recent, Oana Radu anunța…

Star Matinal. Alexandra Stan și-a asumat relația cu iubitul milionar! Artista a imbracat rochia alba / VIDEO

09:35, 14.03.2024 - Alexandra Stan și-a asumat relația cu iubitul milionar! Artista a imbracat rochia alba, iar in aceste momente este mai fericita ca niciodata in brațele partenerului ei de viața. Iata ce imagini a publicat cantareața pe rețelele de socializare!

Vedeta de la noi, insarcinata pentru prima data! Bruneta a dat vestea cea mare inainte de a se casatori cu iubitul ei: ”Ma uit la ecografii și nu-mi vine sa cred”

22:46, 04.03.2024 - In urma cu ceva timp ii declara in public dragostei celui care urmeaza sa-i devina soț, insa minunea se pare ca s-a petrecut inainte ca cei doi sa ajunga la altar. O vedeta de la noi e insarcinata, iar peste doar cateva luni urmeaza sa devina mamica pentru prima data. Avem declarații in exclusivitate.

Fata lui Jorge il urmarește la „Survivor All Stars”. Alina Laufer rupe tacerea despre Karina: „Ii ține pumnii, sufera alaturi de el”

11:05, 26.02.2024 - Fata lui Jorge și a Alinei Laufer il urmarește seara de seara pe tatal ei, la „Survivor All Stars”, emisiunea difuzata la Pro TV. Cantarețul a trecut printr-o schimbare majora in concurs, a trecut din echipa Faimoșilor la Razboinici. Jorge e concurent la „Survivor All Stars”, dupa ce sezonul trecut…

Anunțul facut de Adriana Bahmuțeanu dupa un an de casatorie cu George Restivan. „Imi doream o relație de cuplu frumoasa”

17:55, 16.02.2024 - Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au casatorit in primavara anului trecut. Fosta prezentatoare TV are o casnicie așa cum și-a dorit și face declaratii emotionante despre relația cu partenerul ei.„In sfarșit am relația de cuplu pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. George este un tip cald și calm,…

Cat de mult a afectat relația Nicoletei Nuca cu iubitul ei dupa ce a fost diagnosticata cu ADHD: “Incerc sa vorbesc cu el” VIDEO EXCLUSIV

13:45, 14.02.2024 - Nicoleta Nuca este una dintre cele mai frumoase și talentate artiste din Romania. Deși are succes in cariera și este implinita pe plan personal alaturi de partenerul ei, artista sufera de o boala neurologica ce-i afecteaza viața. Nicoleta a fost diagnosticata recent cu ADHD, boala ce-i afecteaza capacitatea…

Cine este iubitul lui Taylor Swift. Ce avere infima are in comparație cu celebra cantareața

19:10, 12.02.2024 - Travis Kelce, unul dintre cei mai bine platiți jucatori din NFL, atrage atenția nu doar pentru abilitaților sale in teren, ci și datorita relației sale cu faimoasa cantareața Taylor Swift, noteaza click.ro. Relația lor a devenit subiect de discuție dupa ce Taylor Swift a fost surprinsa intr-o suita…


Ce parere ai despre aceasta stire?