Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TE TREC FIORI PE ŞIRA SPINĂRII! ACEASTA este CAMERA de DEZMĂŢ a DICTATORULUI LIBIEI, MUAMMAR GADDAFI! Iată unde VIOLA FETE ŞI BĂIEŢI de 14 ani!

Publicat:

Saracia si teroarea au domnit in Libia timp de mai bine de 40 de ani, cat a fost liderul acestei tari. Pe langa torturile la care ii supuneau pe "tradatori" sau "revolutionari", victime i-au cazut insa si copii nevinovati, baieti si fete, pe care ii viola intr-o camera special amenajata pentru ritualurile lui sexuale.

Este vorba despre "o temnita a sexului", asa cum a numit-o presa internationala, care consta in mai multe incaperi unde erau aduse virgine sau baieti de varste fragede, copii care erau supusi preferintelor sexuale bolnave ale liderului de la Tripoli. Multe…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reuniunea de la Paris. De la „fiori pe sira spinarii” și trimiterea de trupe NATO in Ucraina, la „nimeni nu trebuie sa isi faca griji”

12:30, 27.02.2024 - Declarațiile președintelui francez Emmanuel Macron și ale premierului slovac Robert Fico privind ipoteza trimiterii de trupe NATO in Ucraina nu au ramas fara ecou. In vreme ce Macron a evocat aceasta ipoteza ca o varianta care nu trebuie exclusa, Fico a fost chiar mai direct și a spus ca mai multe țari…


Ce parere ai despre aceasta stire?