Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Taxele la spitalele private, reglementate prin lege

Publicat:

Asiguratii in sistemul de asigurari sociale vor putea plati o contributie personala pentru a acoperi diferenta dintre tarifele serviciilor medicale acordate de furnizorii privati si tarifele suportate din fondul national unic de asigurari sociale de sanatate decontate de a Asigurarilor de Sanatate (CJAS). In acest sens a fost adoptat de Parlament un proiect de lege care are ca obiect crearea cadrului legal de reglementare a contributiei personale suportata direct de ca (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bolos: Incasarile la bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale, respectiv bugetul asigurarilor sociale de sanatate, in luna aprilie, au fost de 45 miliarde lei in aprilie. E o suma record

15:55, 30.04.2024 - „Pentru primul trimestru, veniturile planificate in valoare de 99 miliarde lei au fost in intregime realizate de catre ANAF si acum asteptam inchiderea lunii aprilie. Pana la aceasta data va pot confirma ca am trecut, in luna aprilie, de suma de 45 miliarde lei, incasari la bugetul de stat si bugetul…

Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare : Romanii au accesat anul trecut, in baza asigurarilor voluntare de sanatate, servicii medicale in valoare de 458 milioane lei. Cifra este in crestere cu 27%

10:55, 17.04.2024 - “Romanii au accesat anul trecut, in baza asigurarilor voluntare de sanatate, servicii medicale in valoare de 458 milioane lei. Cifra este in crestere cu 27% comparativ cu anul 2022. Acestia sunt bani care nu au mai fost cheltuiti din fondul public de asigurari sociale de sanatate, putand fi redirectionati,…

Rafila: Șase milioane de romani achita contribuții la Sanatate, dar beneficiaza 19 milioane. E nevoie de finanțare

16:31, 08.04.2024 - Asigurații romani platesc 42 de miliarde de lei in fiecare an pentru contribuții la sanatate, dublu fața de acum 5 ani, cand suma se ridica la aproximativ 27 de miliarde de lei. Banii reprezinta cam 77% din bugetul total al CNAS. Alexandru Rafila (PSD), ministrul Sanatații, a declarat, pentru B1 TV…

Rafila: 6 milioane de romani achita contribuții la Sanatate, dar beneficiaza 19 milioane. E nevoie de finanțare. Procesul de digitalizare a sistemului sanitar n-o sa dureze mult, maximum 2 ani

13:41, 08.04.2024 - Spitalele regionale organizeaza acum șantierul Mirela Ionela Achim (www.b1tv.ro) Asigurații romani platesc 42 de miliarde de lei in fiecare an pentru contribuții la sanatate, dublu fața de acum 5 ani, cand suma se ridica la aproximativ 27 de miliarde de lei. Banii reprezinta cam 77% din bugetul total…

PENSII RECALCULATE – Documentul care trebuie depus pana la 1 septembrie 2024

11:45, 27.03.2024 - Casa Judeteana de Pensii Maramures a facut o informare cu privire la depunerea documentelor care atesta realizarea sporurilor /veniturilor nepermanente si a veniturilor lunare brute, care pot fi valorificate conform prevederilor Legii 360/2023 privind sistemul public de pensii. Lucica Onea, directorul…

Cat ne costa spitalizarea fara asigurare

19:06, 20.03.2024 - In Romania, accesul la serviciile de sanatate este un drept fundamental garantat de sistemul de asigurari sociale de sanatate (CNAS). Totuși, pentru cei care nu sunt asigurați, costurile și procedurile pot fi complicate și, uneori, dificil de gestionat. In principiu, un pacient neasigurat CNAS poate…

CNAS a infiintat grupuri de lucru pentru optimizarea reglementarilor din domeniul asigurarilor sociale de sanatate

17:41, 26.02.2024 - CNAS a infiintat grupuri de lucru pentru optimizarea reglementarilor din domeniul asigurarilor sociale de sanatate Casa Nationala de Asigurari de Sanatate a constituit grupuri tehnice de lucru cu reprezentantii organizatiilor profesionale in vederea optimizarii prevederilor actelor normative din…

Valcea, județul cu investiții majore in…

09:00, 15.02.2024 -  1 total views … sanatate. In Romania sunt peste 360 de spitale de stat, majoritatea regasindu-se in subordinea directa a primariilor sau a consiliilor județene. Spitalele sunt finanțate din trei direcții: Ministerul Sanatații pentru investiții punctuale, Casa Naționala de Asigurari de Sanatate pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?