Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Taxe mai mici și ANAF puternic, asta înseamnă creștere economică”

Publicat:

"Pot sa confirm cu fericire ca, deși am aplicat acea scadere a TVA-ului pana la 9%, am avut incasari mai mari. Și in luna iunie au fost, dar uita ca in luna august sunt și mai mari", a spus Ponta care a explicat ca noul conține taxe mai mici. "Taxe mai mici și un ANAF puternic, asta inseamna creștere economica. Masura de 9% la alimente s-a dovedit buna. Iata ca avem incasari mai mari", a mai spus premierul.

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

7 orașe genereaza jumatate din PIB-ul Romaniei. Creștere economica inegala pe județe

11:25, 23.05.2024 - In medie, Romania a recuperat anual doua puncte procentuale din decalajul fața de media europeana. In anul 2000, PIB-ul pe cap de locuitor al țarii (la paritatea puterii de cumparare) era doar de 25% din media UE, iar acum acest indicator a depașit 75%, a spus joi seara Csaba Balint, membru in Consiliul…

Romania incepe anul 2024 cu o creștere economica modesta

12:25, 15.05.2024 - Romania incepe anul 2024 cu o creștere economica modesta, potrivit datelor oferite de Institutul Național de Statistica. Produsul Intern Brut a inregistrat un avans de 0,5% in perioada ianuarie-martie, comparativ cu ultimul trimestru din 2023.

OBIECTIVE DE DEZVOLTARE DURABILA: MUNCA DECENTA ȘI CREȘTERE ECONOMICA

15:41, 13.05.2024 - DIGI 24 și Confederația Naționala pentru Antreprenoriat Feminin vor merge umar la umar intr-o campanie de conștientizare materializata in FORUMUL 24 TRENDS FOR 2024, o serie de 3 super evenimente distribuite pe toate canalele media.

VIDEO - Ciolacu: 'Am trecut de la o economie bazata pe consum la creștere economica bazata pe investiții'

20:10, 10.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, in prima zi de campanie electorala, la un eveniment de lansare a candidatilor PSD Braila, ca pentru prima oara Romania a trecut de la o economie bazata pe consum, la o economie cu o creștere economica bazata pe investiții.

Germania si-a imbunatatit usor prognoza de crestere economica

14:10, 19.04.2024 - Guvernul german va anunta saptamana viitoare ca si-a imbunatatit prognoza de crestere pentru acest an, de la 0,2% pana la 0,3%, a dezvaluit vineri pentru Reuters o sursa din apropierea acestui dosar, informeaza Agerpres.

Contrabanda cu aur crește in Turcia pe masura ce prețurile globale inregistreaza un decalaj major

14:15, 21.03.2024 - Turcia se confrunta cu o creștere a contrabandei cu aur, in timp ce oamenii cauta sa profite de pe urma primei in creștere a țarii pe piețele internaționale din cauza plafonarii importurilor.

Basescu: Reintroducerea stagiului militar obligatoriu este necesara pentru securitatea noastra

23:56, 05.03.2024 - Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti, ca reintroducerea stagiului militar obligatoriu este necesara pentru securitatea Romaniei. Basescu a fost intrebat, la Digi 24, ce parere are despre faptul ca, dupa doi ani de razboi, aflam ca Romania nu are rezervisti pentru armata si ca nu producem…

India poate deveni a treia mare economie a lumii in viitorul apropiat, dupa ce a terminat 2023 cu o creștere economica record

16:15, 01.03.2024 - India a avut o creștere economica de 8,4% in ultimul trimestru din 2023, ramanand economia mare cu cea mai rapida creștere economica din lume, informeaza BBC. Premierul Narendra Modi a postat un mesaj pe rețeaua sociala X, declarand ca rezultatul arata „puterea economiei indiene și potențialul ei”.…


Ce parere ai despre aceasta stire?