Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tarsus şi JLC au remizat scor 0-0 în cea de-a zecea etapă a campionatului

Publicat:

Situatie inedita in la fotbal in sala. Jucatorii echipei JLC au iesit la meciul cu Tarsus din etapa a 10-a in echipamentul . Acest lucru nu i-a ajutat pe jucatorii de la JLC, meciul terminandu-se la egalitate.

JLC si Tarsus au incheiat la egalitate, scor 0-0, derby-ul etapei a 10-a din la fotbal in sala. Suporterii au avut insa parte de o mare surpriza la inceputul meciului, cand jucatorii de la JLC au aparut in teren in echipamentul Daciei.

"Nu stiu daca Dacia a mai jucat in aceste…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Leipzig a incheiat la egalitate meciul disputat in deplasare cu Hoffenheim, in etapa a 31-a a campionatului Germaniei

08:25, 04.05.2024 - Formatia Leipzig a incheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat, vineri, in deplasare, in compania echipei Hoffenheim, in etapa a 31-a a campionatului Germaniei. Remiza vine pentru Leipzig dupa patru victorii consecutive, conform news.ro.

Chelsea a invins-o pe Tottenham cu scorul de 2-0, intr-un meci restant din etapa a 26-a a campionatului de fotbal al Angliei

11:01, 03.05.2024 - Chelsea a invins-o pe Tottenham cu scorul de 2-0, joi seara, pe Stamford Bridge, intr-un meci restant din etapa a 26-a a campionatului de fotbal al Angliei, conform Agerpres.Gazdele au deschis scorul prin Trevoh Chalobah (24), cu o lovitura de cap la centrarea lui Conor Gallagher.

Internaționalul Cristian Dros, primul gol la campionatului de fotbal al Belarusului: Meciul, incheiat la egalitate

19:30, 21.04.2024 - Internaționalul moldovean, Cristian Dros a marcat primul sau gol in actuala stagiune a campionatului de fotbal al Belarusului pentru formația Slavia Mozyr, comunica Federația Moldoveneasca de Fotbal.

Andrei Ciolacu a marcat un nou gol pentru Birkirkara, intr-o partida din etapa a 23-a a campionatului de fotbal al Maltei

04:05, 15.04.2024 - Atacantul roman Andrei Ciolacu a marcat un gol pentru Birkirkara, care a invins-o pe Gudja cu scorul de 2-0 (1-0), duminica, pe teren propriu, intr-o partida din etapa a 23-a a campionatului de fotbal al Maltei, anunța AGERPRES.

Balaj neaga ca jucatorii „l-ar fi lucrat” pe Mutu in meciul de la Hunedoara: „Imi e greu sa cred. Am trait prea multe lucruri in fotbal”

14:45, 09.04.2024 - Adrian Mutu (45 de ani) a decis sa plece de la CFR Cluj in urma eșecului suferit in fața formației Corvinul Hunedoara, scor 4-0, din sferturile Cupei Romaniei. In pofida plecarii antrenorului, CFR Cluj a facut spectacol in derby-ul cu Rapid, scor 4-1, in Superliga Romaniei.La numai cateva zile de la…

Eintracht Frankfurt si Werder Bremen au remizat in primul meci al etapei a 28-a campionatului de fotbal al Germaniei

13:15, 06.04.2024 - Eintracht Frankfurt si Werder Bremen au remizat vineri seara, 1-1, in primul meci al etapei a 28-a campionatului de fotbal al Germaniei, informeaza AFP, citat de Agerpres.Bremen, care a jucat in deplasare, a deschis scorul prin Milos Veljkovic (min.

Salernitana, 'lanterna rosie' a campionatului italian de fotbal, a incheiat la egalitate partida contra celor de la Sassuolo

13:00, 06.04.2024 - Salernitana, "lanterna rosie" a campionatului italian de fotbal, la care joaca si mijlocasul roman Andres Sfait, a incheiat la egalitate pe propriul teren, 2-2, cu Sassuolo, vineri seara, in primul meci al etapei a 31-a a campionatului italian de fotbal, conform news.ro.

FOTO: Fotbal județean – Viitorul a caștigat derbiul de la Marașești

00:11, 26.03.2024 - Play-off-ul și play-out-ul Campionatului județean au inceput cu o etapa liniștita, favoritele avand meciuri ușoare pe care le-au caștigat fara emoții. A fost, totuși, un meci cu caracter de derbi, la Marașești, unde Viitorul a intrecut cu 1-0 pe FC Panciu. In etapa viitoare, insa va fi derbiul campionatului,…


Ce parere ai despre aceasta stire?