Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tânără virgină violată într-un şanţ, după ce a fost bătută cu bestialitate

Publicat:

      Tanara de 23 de ani din Crevedia se intorcea acasa, pe jos, de la serviciu, in jurul orei 22:00. Intr-o zona putin luminata s-a trezit atacata de un necunoscut. Barbatul a tras-o intr-un sant, a luat-o la bataie si a violat-o. Tanara nu s-a putut lupta cu el, dar a strigat cat […] Post-ul Tanara virgina violata intr-un sant, dupa ce a fost batuta cu bestialitate apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe gazetadambovitei.ro…  

Sursa articol: gazetadambovitei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. O tanara mama, batuta cu bestialitate și talharita. Vinovații ar fi inca in libertate: „M-au atacat cu...” / VIDEO

17:40, 23.04.2024 - O tanara mama a fost la un pas de a ajunge la o tragedie, dupa ce a fost batuta cu bestialitate și talharita. O noapte de distracție s-a transformat in coșmar. Vinovații ar fi inca in liberate, dupa ani buni de la incident. Ce a marturisit femeia, in exclusivitate pentru Acces Direct.

O romanca insarcinata a fost batuta cu bestialitate de doi indivizi, intr-un metrou din Italia

17:55, 07.04.2024 - Situație dramatica la Roma, acolo unde o romanca gravida in luna a 8-a inceput sa implore calatorii sa o ajute. In acel moment au venit doi indivizi și au inceput sa o loveasca. Motivul pentru care au recurs la acest gest.

Scene șocante in Alba: O femeie a fost batuta, violata și sechestrata de doi foști pușcariași

11:56, 27.03.2024 - Doi barbați recidiviști, unul de 37 de ani și altul de 48 de ani, sunt cercetați pentru viol, lipsire de libertate in mod ilegal și lovire sau alte violențe dupa ce au batut și violat o femeie, apoi au obligat-o sa ramana in locuința unuia dintre ei, in Șpring, județul Alba. Procurorii din cadrul…

Caz șocant la Florești: O femeie de 61 de ani, atacata in propria casa, batuta și violata. Poliția cauta infractorul

12:40, 14.03.2024 - O femeie din Florești a fost agresata fizic și violata in propria casa. Potrivit polițiștilor cazul a avut loc pe data de 12 martie in jurul orei 19:00. Oamenii legii urmeaza sa stabileasca identitatea individului și locul aflarii acestuia.

Cosmarul unui cuplu spaniol care calatorea in India. Sotia a fost violata in grup, iar sotul a fost batut crunt

08:46, 04.03.2024 - Trei barbati au fost arestati pentru ca au violat in grup o turista spaniola care calatorea cu motocicleta impreuna cu sotul ei, intr-o regiune izolata din estul Indiei, a anuntat presa locala, citata de News.ro.

Femeie in stare grava, dupa ce a fost batuta in Centrul Vechi. Agresorul este cautat de Poliție

19:20, 25.02.2024 - O femeie a fost batuta in noaptea de sambata spre duminica și a fost gasita in stare de inconștiența in scara unui bloc din Centrul Vechi al Capitalei, a anunțat Poliția, care a precizat ca se fac verificari pentru infracțiunea de tentativa de omor.„La data de 25 februarie 2024, in jurul orei 05.40,…

Eleva batuta cu bestialitate de o colega. Agresoarea este cercetata pentru lovire, unde a avut loc incidentul

09:30, 06.02.2024 - Polițiștii prahoveni au deschis un dosar penal, dupa ce o adolescenta de 13 ani a fost batuta cu bestialitate de alta colega, o fata cunoscuta cu probleme de comportament. Agresoarea este acum cercetata pentru loviri și alte violențe.


Ce parere ai despre aceasta stire?