Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tânăr şi neliniştit. Un moldovean, reţinut pentru mai multe ilegalităţi comise în ţară, dar şi în Ucraina. Ce a declarat la audieri (VIDEO)

Publicat:

Un tanar originar din Capitala, in varsta de 32 de ani, a fost reținut de polițiștii de frontiera pentru un sir de ilegalitați comise pe teritoriul , dar și in Ucraina.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Depozit de droguri la Botanica de 4.500.000 lei: Un tanar, reținut in timp ce plasa substanțele interzise aduse prin contrabanda din Ucraina

11:30, 24.04.2024 - Un tanar a fost reținut in timp ce plasa droguri in Chișinau, aduse prin contrabanda din Ucraina. Astfel, au urmat percheziții in mai multe locații, de unde au fost ridicate droguri de tip MDMA, mefedrona, ecstasy, hașiș și marijuana. Pe piața neagra, drogurile indisponibilizate cu rol de proba in dosarul…

Un moldovean, reținut in timp ce aștepta un ucrainean care trecea inot Nistrul: Urma sa il cazeze pentru 2000 de dolari

15:30, 19.04.2024 - Un moldovean banuit in organizarea migrației ilegale a fost reținut in flagrant in zona frontiera. Barbatul ar fi organizat pentru un cetațean ucrainean migrarea ilegala din Ucraina in R. Moldova, inclusiv urmau sa asigure și șederea temporara in țara noastra.

Tanar din București, reținut dupa ce a talharit un cetațean strain in Centrul Vechi

13:25, 26.03.2024 - Un tanar in varsta de 19 ani a fost reținut de polițiștii din Capitala, acesta fiind acuzat ca a furat telefonul unui cetațean strain, apoi i-a sustras și bani, iar pentru a-și asigura scaparea, bucureșteanul l-a lovit pe cetațeanul strain.

Chișinaul condamna activitațile electorale din Transnistria. Incident la secția de votare din Capitala

12:51, 17.03.2024 - Ministerul moldovean de Externe condamna ,,cu fermitate activitațile electorale neautorizate ale Rusiei pe teritoriul suveran al Republicii Moldova”, cu referire la regiunea separatista Transnistria. MAE moldovean a permis votul doar in incinta Ambasadei Rusiei la Chișinau.

Tanar de 20 de ani retinut pentru tentativa de omor. A atacat cu toporul un angajat din restaurantul unei benzinarii din Capitala

17:46, 08.03.2024 - Un tanar in varsta de 20 de ani a fost retinut de procurori pentru tentativa de omor, dupa ce ar fi incercat sa loveasca in cap, cu un topor, un angajat al unui restaurant din Sectorul 5 al Capitalei, a informat, vineri, Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Un ucrainean, cautat de oamenii legii din Moldova, reținut: Ce infracțiune a comis

14:35, 09.02.2024 - Inspectoratul General pentru Migrație a reținut un barbat strain de 40 de ani, originar din Ucraina. Acesta se afla in cautare naționala pentru comiterea mai multor infracțiuni pe teritoriul Republicii Moldova.

(video) A golit case, oficii și mașini din capitala de bunuri de aproape 90 mii de lei : Un tanar, reținut

20:40, 05.02.2024 - Un barbat de 27 de ani, reținut de polițiștii Inspectoratului de poliție Centru, dupa ce acesta ar fi comis peste 10 furturi, in sectoarele Centru, Rișcani și Botanica ale capitalei, anunța oamenii legii.

Sofer din Bucuresti, retinut dupa accidentul in care a murit un tanar de 18 ani. Barbatul a fugit de la fața locului / FOTO

09:40, 01.02.2024 - Un șofer din Bucuresti a fost retinut dupa accidentul in care a murit un tanar de 18 ani. Barbatul in varsta de 44 de ani a fugit de la fața locului, insa a fost prins de polițiștii din Capitala. Incidentul cumplit s-a petrecut pe Șoseaua Antiaeriana.


Ce parere ai despre aceasta stire?