Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tânăr de 22 de ani arestat pentru tentativă de omor. Şi-a înjunghiat prietenul de pahar

Publicat:

Un tanar de 22 de ani din comuna botosaneana Stiubieni a fost arestat pentru 30 de zile, pentru tentativa de omor. Acesta si-a injunghiat un consatean, in zona inimii, dupa o cearta la crasma.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Baiat de 18 ani arestat dupa ce a injunghiat un tanar pe strada

14:35, 07.05.2024 - Un baiat de 18 ani a fost retinut si apoi arestat preventiv fiind acuzat ca a injunghiat un tanar pe strada. Un tanar din Vulcan, judetul Hunedoara, a fost injunghiat in zona inimii si lasat pe strada. Politistii au anuntat, marti, ca incadrarea juridica initiala a faptei a fost schimbata in tentativa…

Tanar de 18 ani din judetul Hunedoara, retinut pentru tentativa de omor

11:06, 07.05.2024 - Un tanar de 18 ani din judetul Hunedoara a fost retinut pentru 24 de ore, fiind acuzat ca a injunghiat o persoana pe care a lasat-o in plina strada, potrivit news.roUn tanar din Vulcan, judetul Hunedoara, a fost injunghiat in zona inimii si lasat pe strada.

Roman de 19 ani injunghiat mortal, in Spania, pentru un telefon, de un adolescent de 16 ani

12:51, 04.05.2024 - Un tanar roman in varsta de 19 ani a fost injunghiat mortal de un alt tanar de 16 ani in Azuqueca de Henares, Castiglia-La Mancia, Spania. Incidentul a avut loc in apropierea garii, joi dupa-amiaza, iar autorul injunghierii a fost arestat de Garda Civila. Cuțitul folosit in crima a fost recuperat.

Un adolescent a fost arestat in orasul britanic Sheffield pentru tentativa de crima intr-o scoala

16:36, 01.05.2024 - Un adolescent in varsta de 17 ani a fost arestat, miercuri, pentru tentativa de crima dupa ce a ranit trei persoane intr-o scoala gimnaziala din Sheffield, oras in nordul Angliei, transmit AFP si DPA.

Tanar cautat pentru tentativa de omor, dupa ce a injunghiat doi barbați pe strada, la Timișoara, prins de polițiști

16:30, 13.03.2024 - Un tanar in varsta de 21 de ani, suspectat de tentativa de omor, dupa ce in toamna anului trecut a atacat doi barbați pe strada, la Timișoara, a fost prins cateva luni mai tarziu de polițiști. Maine, 14 martie, el va fi prezentat magistraților pentru dispunerea unei masuri preventive.

Tanar de 21 de ani din Dolj, arestat dupa ce a furat de doua ori dintr-o scoala aflata in renovare

12:40, 17.02.2024 - Un tanar in varsta de 21 de ani din comuna doljeana Sopot a fost arestat preventiv, dupa ce a furat in doua randuri dintr-o scoala aflata in renovare, dar si dintr-o locuinta, informeaza News.ro.Prima spargere a fost data in noaptea de 08 spre 09 februarie in locuinta unei vecine. Potrivit politistilor,…


Ce parere ai despre aceasta stire?