Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sylvester Stallone și familia lui își lansează propriul reality show. Actorul recunoaște că a fost îngrijorat de apariția unor situații „jenante”

Publicat:

și familia lui iși lanseaza propriul reality show. Celebrul actor s-a impacat de doar doua luni cu soția lui, , și deja iși filmeaza viața de zi cu zi alaturi de ea și de fiicele lor. Starul de cinema a recunoscut ca a fost ingrijorat de momentele „jenante” care ar putea aparea.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Flutur lanseaza programul „Județul Suceava la Autostrada”. ”Aștept o dinamizare a activitații economice, o creștere a numarului de turiști, dar și apariția de noi oportunitați”

12:26, 11.04.2024 - Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, lanseaza programul „Județul Suceava la Autostrada”, un proiect in care ii cheama parteneri pe toți primarii din aproprierea traseelor de autostrada, dar și mediul de afaceri, asociațiile patronale, asociațiile de turism pentru a regandi prioritațile…

Lino Golden recunoaște ca ii e dor de Alex Velea. Artistul regreta ca s-a certat cu celebrul cantareț: "L-aș suna..."

14:45, 29.03.2024 - La aproximativ de ani de cand s-au certat și au incetat sa iși mai vorbeasca, Lino Golden recunoaște ca ii e dor de Alex Velea și ca regreta ca a avut un conflict cu celebrul artist. De asemenea, cantarețul a spus și de la ce a pornit, de fapt, cearta dintre ei.

Cel mai bine platit sportiv din lume a fost jefuit de propriul translator, care paria sume mari in numele sau!

15:01, 26.03.2024 - Shohei Ohtani (29 de ani), aruncatorul și lovitorul lui Los Angeles Dodgers, a aflat cu stupoare ca traducatorul ii fura bani din conturi și plasa pariuri, unele ilegale, de milioane de dolari. Starul nipon de baseball, care a semnat un contract de 70 de milioane $ anual pentru un deceniu, l-a acționat…

Pacienta ranita in explozia de la un spital din Ploiesti a murit. Avocat: „Urmeaza sa depunem plangere penala pentru ucidere din culpa”

10:50, 05.03.2024 - Pacienta care a fost ranita in urma exploziei produse intr-un salon al Sectiei Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti a decedat, a anuntat marti avocatul familiei, Adrian Cuculis. Acesta a precizat ca urmeaza sa depuna plangere penala pentru ucidere din culpa."Pacienta care a suferit…

Televiziunea Romana iși lanseaza propriul canal de sport

19:50, 15.02.2024 - Televiziunea Romana va avea un canal dedicat de sport. Anunțul lansarii TVR Sport a fost facut in cadrul Galei Sportului Romanesc, de președintele TVR, Dan-Cristian Turturica. „Sunt fericit sa anunt ca, in cateva saptamani, vom deschide TVR SPORT, un canal care ar fi trebuit sa fie de mult prezent in…

Divorț rasunator in familia regala? Dupa 4 ani de casatorie, celebrul cuplu pune punct relației

19:40, 09.02.2024 - Charlotte Casiraghi și Dimitri Rassam s-ar fi desparțit dupa patru ani de casnicie, anunța mai multe publicații din Franța, citate de elle.ro . Zvonurile au aparut saptamana trecuta, insa celebrul cuplu nu a confirmat inca știrea.


Ce parere ai despre aceasta stire?