Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Surprinzător: De ce unii moldoveni consumă frunze de ridichi roșii

Publicat:

CHIȘINAU, 19 iun – Sputnik. Spre surprinderea unora, frunzele ridichilor roșii sunt bune pentru consum. Mai mult, chiar asigura o serie de beneficii organismului, pentru ca au un conținut de vitamine și minerale mai inalt chiar decat al radacinilor. Atenționarea ar fi sa ne asiguram ca ridichile au fost cultivate ecologic. © Sputnik / Евгений БиятовMararul: Ce se intampla in organismul tau cand il consumi

Pentru unii moldoveni, consumul de frunze de ridichi nu este o noutate. Ei spun ca familiile lor obișnuiesc sa foloseasca frunzele fragede și crude de ridichi in salate, dar și sa le…

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

Cum se prepara cozonacul moldovenesc, cu aluat dospit, rețeta veche de peste 100 de ani, pastrata in satele din Moldova FOTO

10:56, 04.05.2024 - Cozonacul cu aluat dospit este o rețeta veche de secole pastrata de gospodinele din zona Moldovei. „Este mai migaloasa, dar cozonacul este foarte bun. Este un deliciu”, susține Ecaterina Hulea, o iubitoare de folclor si tradiții din județul Galați

Reteta manastireasca de cozonac de Paste. Asa il prepara maicutele din Moldova

17:55, 02.05.2024 - Mai sunt cateva zile pana la Paște, iar gospodinele sunt toi cu pregatirile pentru masa de Paște. Acest desert are nevoie de multa indemanare și respectarea unor pași importanți. Maicutele din Moldova au o rețeta speciala de cozonac pentru Paște. Ele pastreaza cu sfintenie obiceiurile stravechi, moștenite…

VIDEO | Secretul painii de casa care nu ingrașa și o rețeta inedita de supa crema de roșii, dezvaluite de fratele Daniel, de la Manastirea Slanic

14:50, 20.04.2024 - BUCATE MANASTIREȘTI… Painea de casa, framantata cu drag și cu rabdare, este cea mai buna și mai sanatoasa, spun viețuitorii manastirilor, acolo unde bucatele preparate cu mare grija, in murmur tainic de rugaciune și doar din ingrediente naturale, fac adevarate minuni pentru trup, dar și pentru suflet.…

Cum se face scrobul in Moldova. Reteta veche de care vei deveni rapid obsedat, e un deliciu

21:15, 18.04.2024 - Bucatarul Ovidiu din Bacau sau Barbosu, așa cum este cunoscut in mediul online, a dezvaluit cum se prepara scrob ca in Moldova. In continuare poți consulta cateva tips-uri pentru a obține un fel de mancare savuros, precum și lista ingredientelor de care ai nevoie și modul de preparare. Tips-uri pentru…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

16:21, 08.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

09:55, 07.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

Rețeta de paste cu sos de roșii și spanac. Un preparat delicios și sanatos pentru pranz

09:45, 15.02.2024 - Daca ai ramas in „pana” de idei și vrei sa te bucuri de o mancare gustoasa, atunci pregatește rețeta de paste cu sos de roșii și spanac. Acest preparat este un deliciu italian! Este o mancare sanatoasa pentru pranz și ar trebui sa o incerci și tu macar o data. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și…

Gustul autentic al papricașului de pui, acum și la tine acasa. Rețeta tradiționala ungureasca

12:10, 05.02.2024 - Ingrediente- 1 kg de pulpe de pui, taiate in bucați potrivite- 2 cepe mari, tocate fin- 3 ardei grași, roșii și verzi, cubulețe- 3 linguri de ulei de floarea-soarelui- 3 linguri de pasta de roșii- 1 lingura de faina- 1 lingurița de boia dulce- 1/2 lingurița de boia iute- 500 ml supa de pui sau apa calda-…


Ce parere ai despre aceasta stire?