Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Supermodelul Alessandra Ambrosio este insarcinata din nou

Publicat:


Supermodelul de la Victoria's Secret, asteapta cel de-al doilea copil cu logodnicul ei . Modelul, in varsta de 30 de ani a declarat pentru cotidianul britanic DailyMail: "Familia este cel mai important lucru pentru mine si sunt incantata ca vom mai adauga inca un membru familiei noastre. Sunt norocoasa pentru ca am o familie iubitoare si care ma sustine. Este o binecuvantare care va creste in curand".
mai are o fetita, Anja, nascuta in august 2008. 

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine in toamna dupa o pauza de sase ani VIDEO

11:06, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani.

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine dupa o pauza de sase ani

09:35, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani, informeaza Reuters.

Alina Ceușan, insarcinata din nou – Familia influencerilor se marește

14:00, 13.04.2024 -  Alina Ceușan, in varsta de 31 de ani, a anunțat ca este insarcinata cu al doilea copil. Casatorita din 2019 cu hairstylistul Raul Țișa, cuplul are deja un fiu, Rock, nascut in 2020. Anunțul a fost facut printr-un videoclip emoționant distribuit pe Instagram.

Știrile Antena Stars. Ce avere a acumulat Adriana Lima de-a lungul anilor. Are o cariera de succes in modeling

16:55, 05.04.2024 - Adriana Lima s-a facut remarcata inca de la 13 ani și a ajuns sa aiba o cariera de model pe plan internațional. A activat la Victoria's Secret timp de 19 ani, iar popularitatea sa a crescut major. De-a lungul anilor a avut și numeroase proiecte care i-au rotunjit veniturile in conturi.

Caz cutremurator in Bacau: O femeie insarcinata a murit la spital. Iubitul femeii: Spunea ca o doare și medicii ca are o cadere psihica

12:35, 02.04.2024 - Caz cutremurator la spitalul Județean Bacau, dupa ce o femeie insarcinata in patru luni a murit la nici 24 de ore de la internare. Sarcina se oprise din evoluție și avea dureri puternice. Familia acuza ca intervenția chirurgicala s-a facut prea tarziu. Sunt mai multe anchete in curs care vor clarifica…

Cine este Rebecca Donaldson, iubita pilotului de Formula 1™ Carlos Sainz. Modelul a avut relații apropiate cu familia Kardashian

16:30, 08.03.2024 - In padocul Formula 1™ a aparut o fața noua inca de la jumatatea anului 2023. Modelul scoțian Rebecca Donaldson poate fi zarita in weekendurile de Grand Prix in boxa Ferrari, susținandu-l pe Carlos Sainz.

Primar USR trece la PSD, cu toata echipa

00:20, 02.03.2024 - Primarul orașului Victoria, Camelia Bertea, a trecut la PSD pe motivul ca a primit sprijin de la social democrați pentru proiectele de dezvoltare ale orașului sau. In plus, a menționat ca majoritatea echipei de la USR a trecut la PSD. Astazi am facut un pas politic important Camelia Bertea, primar al…


Ce parere ai despre aceasta stire?