Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Super-Luna "căpșunie", imagini spectaculoase filmate la Atena

Publicat:

Noaptea trecuta a venit si cu a doua Super-Luna din An. Un fenomen spectaculos care a oferit imagini splendide la Atena, unde, luna, care parea ca se ridica din Mare, a luminat coloanele Templului lui Poseidon din sudul capitalei Greciei.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania, acoperita de un val de praf saharian. Imagini spectaculoase care se vad si din satelit (VIDEO)

11:30, 24.04.2024 - Bucurestenii, dar si locuitorii altor orase din Romania, s-au trezit miercuri dimineata cu masinile acoperite de praf saharian, dupa ce un astfel de val a „maturat” tara. Oameni din Tulcea, Constanta, Ialomita, Braila, dar si din alte zone ale tarii si din Bucuresti au postat fotografii. Concentratii…

Santorini „made in China”: Imagini surprinzatoare cu o copie perfecta a insulei grecești VIDEO

15:00, 21.04.2024 - O tiktokerița a dezvaluit ca a vizitat cea mai emblematica insula a Greciei la peste 7.000 de kilometri distanța - in China. Yasmin von Roon, in varsta de 27 de ani, a ramas uluita cand a descoperit stațiunea Dali’s Ideal State - o copie fidela a insulei Santorini.

Incepe sa prinda contur! IMAGINI spectaculoase de pe un lot al primei autostrazi din Romania care va strapunge Carpații

10:50, 10.04.2024 - Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere din Romania a anunțat ca pe A1, lotul 5, se monteaza grinzile prefabricate la pasajul din zona Nodului Rutier Bascov, astfel ca pana pe 30 aprilie circulația se va desfașura dirijat.

Imagini spectaculoase de pe cea mai grea și mai complexa autostrada din Romania: se lucreaza de la un cap la altul

08:16, 20.03.2024 - Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a postat un filmuleț pentru a arata evoluția lucrarilor pe autostrada Sibiu-Pitești, cea mai grea și mai complexa autostrada din Romania. Conform ministrului, autostrada este finalizata in proporție de 63,5%. De asemenea, secretarul general in Ministerul…

Imagini filmate in Tiraspol: Lenin, steaguri rusești, Rassia Armya și secera cu ciocanul. Pașaportul romanesc, mai ales in aceste zile, nu e bun

07:00, 09.03.2024 - Cand intri in Tiraspol, dinspre orașul Tighina - numit acum Bender - primul lucru pe care-l vezi e un blindat. Parcat pe un soclu, vehiculul este pe post de monument. Aici vin pionierii sa comemoreze luptele din razboiul din 1992, cu „fasciștii romani”.

Grecia vinde participatia detinuta la Piraeus Bank

18:06, 22.02.2024 - Autoritatile de la Atena vor demara vanzarea participatiei de 27% detinuta la Piraeus Bank prin intermediul Fondului de Stabilitate Financiara al Greciei (HFSF), informeaza publicatia elena Kathimerini, citand surse Bloomberg. Fondul de Stabilitate Financiara al Greciei detinea participatii la primele…

Un an de la deschiderea proiectului Timișoara 2023. Trei zile emoționante, in 23 de imagini spectaculoase FOTO

16:50, 17.02.2024 - In weekendul 17-19 februarie 2023, Timișoara a inaugurat in mod festiv titlul de Capitala Culturala a Europei, conferit unor orașe mai ales pentru a evidenția bogația și diversitatea culturala a acestora. Timp de un an, Timișoara a fost Capitala Europeana a Culturii.

Aradeanul Marius Copil deschide balul in Cupa Davis, impotriva Greciei

08:21, 03.02.2024 - Tragerea la sorți a meciurilor partidei dintre Romania si Grecia, care se va desfașura in perioada 3-4 februarie, la Atena, in Liossia Olympic Sports Hall,... The post Aradeanul Marius Copil deschide balul in Cupa Davis, impotriva Greciei appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?