Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu: Numărul deceselor provocate de coronavirus este mai mare în zonele poluate

Publicat:

Potrivit unui studiu realizat in de cercetatorii de la , persoanele care traiesc in zone poluate au un risc mai mare de deces daca se imbolnavesc de COVID-19 decat cei care traiesc in zone cu aer curat, potrivit europafm.ro. Oamenii de știința de la Harvard au adunat date privind particulele de praf in suspensie din ultimii 17 ani pe care le-au corelat cu numarul deceselor provocate de noul coronavirus in peste trei mii de comitate americane, scrie europafm.ro. Aceștia au demonstrat ca cu cat ești mai expus pe termen lung la poluare cu atat crește riscul de a…

Citeste articolul mai departe pe newsbv.ro…  

Sursa articol: newsbv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pfizer, implicata intr-un nou scandal uriaș. Compania, data in judecata pentru incalcarea patentelor pentru tehnologia ARN mesager

23:55, 25.04.2024 - Pfizer este implicata intr-un nou scandal uriaș legata de vaccinurile anti-Covid. Grupul farmaceutic britanic GlaxoSmithKline (GSK) a dat in judecata asocierea Pfizer-BioNTech in Statele Unite, acuzand cele doua companii ca au incalcat patentele sale asociate tehnologiei ARN mesager atunci cand au creat…

Romania revine in topul negativ al deceselor provocate in accidente rutiere

18:05, 12.04.2024 - Romania revine in topul negativ al deceselor provocate in accidente rutiere dupa ce, in 2021, inregistrase o scadere. Conform Eurostat, tarile comunitare cu cele mai multe accidente la milionul de locuitori sunt Romania, Bulgaria si Croatia. Numarul deceselor in accidente rutiere a crescut in toata…

Cercetatorii au descoperit ca oamenii care traiesc in orase isi pierd capacitatea de a digera fructele si legumele (Studiu)

15:20, 24.03.2024 - Alimentatia occidentala duce o lipsa serioasa de fibre, iar acest lucru ar putea schimba in mod fundamental modul in care intestinele noastre digera materia vegetala, arata un studiu publicat recent in revista Science, potrivit News.ro. 

Modificarile incredibile descoperite de medici in organismul bebelușilor nascuți in timpul pandemiei de Covid

10:35, 13.03.2024 - Descoperirile surprinzatoare facute de medici arunca o lumina noua asupra modului in care pandemia poate influența sanatatea și dezvoltarea bebelușilor.Rezultatele unui studiu recent, publicat in Daily Mail , bebelușii nascuți in timpul perioadei de izolare cauzate de COVID-19 au experimentat doua schimbari…

Specialiștii au masurat ce impact are asupra creierului „ceata cerebrala” provocata de Covid

16:35, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Covid-ul lung au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, sugereaza un studiu, scrie The Guardian, citat de News.ro. Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19…

Ramona Ioana Bruynseels: Ne-am dat cu stangul in dreptul și in parteneriatul strategic cu Statele Unite și la nivel european

13:55, 20.02.2024 - Președintele femeilor din AUR, Ramona Ioana Bruynseels, a declarat, referitor la parteneriatul strategic al Romaniei cu SUA ca „ne-am dat cu stangul in dreptul”. “Intai aș spune așa din pacate, foarte mulți oameni in Romania traiesc foarte rau in continuare. Avem peste 40% populație care se zbate…

„Imi ajung 5 euro pe luna pentru mancare”. Heinz, pensionarul care a devenit milionar cautand prin gunoaie, are 10 case

08:15, 14.02.2024 - Heinz B., 80 de ani, un pensionar din Darmstadt, landul german Hessa, scotocește de cand se știe prin gunoaie, nu are telefon mobil, iar singurele sale cheltuieli majore sunt un laptop și acces la internet, relateaza Bild. Pensionarul care spune ca traiește cu doar 5 euro pe luna pentru mancare a devenit…

Legatura dintre decalajul cronic de fus orar și riscul de cancer hepatic (studiu)

07:30, 12.02.2024 - Atunci cand sunt intrebati ce ar putea cauza cancerul, oamenii se gandesc cel mai probabil la substante chimice, cum ar fi tutunul, sau la radiatiile razelor ultraviolete ale soarelui, dar, probabil, decalajul orar cronic nu le vine in minte. Studiile epidemiologice la om au asociat decalajul orar cronic,…


Ce parere ai despre aceasta stire?