Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu EY: de la birou devine munca de oriunde în lume

Publicat:

Mirajul muncii de oriunde in lume poate atrage anumite provocari in materie fiscala și juridica și acestea ar trebui luate in considerare in egala masura și de angajatori, dar și de salariați, arata o analiza a EY Romania. , partener asociat la EY Romania, arata ca pandemia de COVID-19 a schimbat fundamental modul in care angajații lucreaza astazi, iar prezența in cladirile de birouri a fost inlocuita rapid cu munca de acasa și, in curand, cu munca de oriunde in lume, in locuri in care acum un an parea imposibil sa muncești. Potrivit acesteia, relaxarea masurilor restrictive impuse…

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

BNS: Angajatii romani au o sarcina fiscala similara mediei europene, in timp ce in cazul angajatorilor romani si a altor categorii de persoane ce obtin venituri, altele decat cele din munca, situatia este asemanatoare unui paradis fiscal

15:55, 11.05.2024 - ”In contextul protestului pe care il vom organiza luni, 13 mai 2024, in fata Guvernului Romaniei, sub sloganul „Respect pentru munca si cei care muncesc! Lucratorii din Romania nu mai vor sa fie cobaii experimentelor fiscale!”, Blocul National Sindical aduce in continuare in atentia publicului inegalitatile…

Comisia Europeana a publicat o analiza potrivit careia deficitul de competente si ponderea semnificativa a muncii la negru sunt factorii care explica somajul de lunga durata in Romania

19:56, 08.05.2024 - Aceasta analiza din a doua etapa se bazeaza pe constatarile Raportului comun privind ocuparea fortei de munca din 2024, care cuprinde o analiza din prima etapa a tuturor statelor membre. Raportul comun privind ocuparea fortei de munca a fost prezentat de Comisie in cadrul Pachetului de toamna al semestrului…

COTAR: ITM ar putea extinde controalele, pentru a avea mai mult succes

10:25, 11.04.2024 - COTAR solicita Inspectoratului Teritorial de Munca sa gaseasca soluții pentru a verifica transportatorii neautorizați și unitațile de reparații auto care funcționeaza in ilegalitate Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din Romania (COTAR) felicita ITM și pe Mihai Nicolae Uca, inspector…

Facilitați fiscale pentru romanii din diaspora. Rares Bogdan: "Marea problema a Romaniei este lipsa forței de munca"

14:40, 07.04.2024 - Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a afirmat, la Antena 3 CNN, ca Romania nu mai are forta de munca. Potrivit lui, statul trebuie sa ofere niște facilitați celor care au plecat din tara pentru ca acestia sa se intoarca.

Ce schimbari apar la e-Factura. Digitalizarea raportarilor fiscale – etapele anului 2024

11:00, 27.03.2024 - e-Factura in 2024 Procesul de digitalizare a raportarilor fiscale a intrat, de la 1 ianuarie 2024, intr-o noua etapa, ca urmare a noilor reglementari publicate in luna decembrie a anului trecut. Prin acestea, autoritațile fiscale au adus schimbari importante in sistemele RO e-Factura și RO e-Transport.…

Uleiul de canabidiol – CBD, drog sau leac?

00:15, 18.03.2024 - Canabidiol (CBD) este un compus organic gasit in planta de Cannabis sativa. In toate țarile UE, importul de CBD este permis pentru uz personal, daca prezinta un conținut de tetrahidrocanabinol (THC) mai mic de 0,2%. THC este compusul din cannabis responsabil cu proprietațile psiho-active, cele care…

Situația de pe piața muncii din Romania, ce profesii sunt solicitate și cum sunt remunerate?

15:00, 26.02.2024 - In contextul economic și social actual al Romaniei, piața muncii parcurge transformari rapide, pentru a se adapta la noile cerințe globale și tehnologice. Ofertele pentru joburi bine platite nu au fost niciodata mai diverse – de la locuri de munca pentru șoferi categoria D și pana la specialiști in…

Studiu: De ce prefera firmele romanești sa nu acceseze beneficiile fiscale

12:11, 23.02.2024 - Companiile romanesti nu se arata prea dornice sa acceseze beneficiile fiscale acordate prin lege, cel mai des invocat motiv fiind complexitatea legislativa si teama de a nu gresi in aplicarea acestora, se arata intr-un studiu realizat de compania de consultanta EY Romania. Pe de alta parte, mai mult…


Ce parere ai despre aceasta stire?