Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu: A patra doză de vaccin anti-COVID-19 nu este mai eficientă decât a treia doză, împotriva infectării cu Omicron

Publicat:

O a patra doza de vaccin nu ar oferi o protecție atat de mare la infectarea cu varianta Omicron a coronavirusului, releva un studiu efectuat in Israel, scrie joi agentia DPA, potrivit Agerpres. Deși subiecții studiului au avut simptome ușoare, incarcatura virala la nivelul organismului a fost mare. In urma administrarii celei de a patra doze, angații din spitale care au participat la studiu, au dobandit anticorpi la nivelul celor de dupa a treia doza. Cu toate acestea, infectarile simptomatice au fost totusi frecvente, potrivit concluziilor studiului, inca neevaluat de alti experti. Subiecții…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Elon Musk cere arestarea lui Anthony Fauci, dupa ce Institutul Național de Sanatate al SUA a recunoscut ca a finanțat cercetari pre-Covid in China

13:15, 22.05.2024 - Elon Musk a cerut arestarea și urmarirea penala a doctorului Anthony Fauci, dupa ce Institutul Național de Sanatate a recunoscut in fața Congresului ca a finanțat cercetari riscante de tip „gain-of-function” in Wuhan, China, inainte de izbucnirea pandemiei COVID-19 in SUA, relateaza New York Times.…

Vaccinul anti-COVID al AstraZeneca, retras de la comercializare de catre Comisia Europeana

23:06, 06.05.2024 - Comisia Europeana (CE) a notificat pe 27 martie ca, la solicitarea proprietarului – AstraZeneca –, retrage de maine, marți, autorizația de introducere pe piața a medicamentului, potrivit agenției EFE, citata de Extra. AstraZeneca justifica retragerea din cauza lipsei cererii și a surplusului de vaccinuri…

Companiile turcești cauta rute alternative catre Israel

19:21, 04.05.2024 - Companiile din Turcia cauta rute alternative pentru a-și exporta produsele in Israel, dupa ce Ankara a intrerupt comerțul cu statul evreu. Despre acest lucru a anunțat Reuters, cu referire la comentariile proprietarilor companiilor exportatoare, care au spus ca aceasta decizie „i-a luat prin surprindere”.…

Ucraina explica motivul intreruperii serviciilor consulare pentru barbații de virsta de mobilizare 

17:55, 23.04.2024 - Ministrul ucrainean de Externe, Dmitri Kuleba, a confirmat informația privind intreruperea serviciilor consulare pentru cetațenii ucraineni de virsta de mobilizare care se afla in strainatate. Dupa cum relateaza "Adevarul European", el a publicat comentariul corespunzator pe Twitter (X). Kuleba a menționat…

Context.ro: Pfizer susține ca Guvernul Romaniei putea evita procesul de 500 de milioane de euro pentru vaccinurile COVID

17:31, 10.04.2024 - Deși autoritațile romane au avut la dispoziție patru ocazii in care puteau relaxa contractul de achiziție de vaccinuri COVID-19, incheiat de Comisia Europeana cu Pfizer-BioNTech, guvernul de la București ar fi refuzat sa participe la cea mai importanta runda de mediere propusa de compania farmaceutica…

Ministrul Sanatații a facut anunțul. Cate doze de vaccin anti-Covid au fost distruse pana acum

18:30, 02.04.2024 - Alexandru Rafila a fost intrebat, luni seara, la un post TV, despre vaccinurile anti-COVID-19 pe care le-a cumparat Romania in pandemie.Ministrul Sanatatii a explicat ca s-au contractat initial 94 de milioane de doze, fiind redusa cantitatea la 80 de milioane.”S-au achizitionat efectiv 36 - 37 milioane…

Actualitate medicala/ BioNTech spera sa ­lanseze un prim medicament ­anticancer in 2026

00:20, 25.03.2024 - Laboratorul german BioNTech, care a dezvoltat unul dintre vaccinurile inovatoare impotriva COVID-19, a precizat recent ca isi propune comercializarea unui prim medicament impotriva cancerului in 2026, in principal gratie tehnologiei ARN mesager (ARNm), informeaza AFP, preluata de Agerpres. „Compania…

Tratament contra cancerului, adaptat fiecarui pacient, de la BioNTech

06:25, 22.03.2024 - Compania BioNTech a anunțat ca vizeaza comercializarea in 2026 a unui prim tratament oncologic bazat pe tehnologia ARN mesager, adaptat fiecarui pacient. Tratamentele viitorului contra cancerului nu mai vizeaza combaterea bolii, ci pregatirea sistemului imunitar al pacientului de a face fața acesteia.…


Ce parere ai despre aceasta stire?