Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiile clinice în România. De ce se impune disecţia

Publicat:

Laurențiu Mihu Jurnalist Digi24 A aborda critic problema studiilor clinice nu e isterie, ci datorie. E o responsabilitate de la care unii prefera sa abdice tocmai cand li s-au furnizat cele mai intemeiate motive sa n-o faca.

 

A pune lupa pe industria studiilor clinice din Romania nu poate fi echivalat pur si simplu cu un apel deplasat al tagmei neinitiatilor la daramarea acestei afaceri. Din pacate, unii doar atat au inteles din dezvaluirile si analizele publicate in ultimele zile, inclusiv aici, pe digi24.ro. 

La fel, faptul in sine ca derularea acestor studii in Romania aduce…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce șanse are Iohannis la șefia NATO. Expert de la Oxford: „De fapt, alta e miza cea mare pentru Romania” EXCLUSIV

14:50, 24.04.2024 - Politologul Corneliu Bjola, profesor de diplomație la Universitatea Oxford și director al Oxford Digital Diplomacy Research Group, explica, intr-un interviu pentru „Adevarul”, ce șanse are Klaus Iohannis sa ajunga șef la NATO, dar și cine ar fi persoana cea mai potrivita pentru Romania

Plangeri in cascada la PPC, moștenitoarea Enel: Facturare intarziata, creditare gratuita și consum suspect

08:05, 23.04.2024 - Consumatorii reclama diverse probleme cu PPC, legate de facturarea intarziata a energiei electrice și de creditarea gratuita a furnizorului. Mai mulți clienți ai PPC, compania care a preluat activele Enel din Romania, au ridicat probleme serioase in legatura cu modul in care furnizorul de energie gestioneaza…

De ce suntem penultimii in UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”

23:50, 18.04.2024 - Romania este pentru a treia luna consecutiv țara cu cea mai mare inflație, conform statisticilor Eurostat, iar ca și cum nu ar fi de ajuns, doar bulgarii caștiga mai puțin. Analistul economic Adrian Negrescu explica, pentru „Adevarul”, cum s-a ajuns aici și de ce statul nu are soluții.

Romania se confrunta cu cel mai mic procent de absolvenți de studii superioare din Uniunea Europeana

09:40, 15.04.2024 - Exista diferențe semnificative in ceea ce privește nivelul de educație al populației din diferite țari. Datele furnizate de Eurostat și citate de Adevarul.ro ofera o perspectiva asupra acestor disparitați educaționale, evidențiind variații semnificative in ponderea persoanelor cu studii superioare și…

Reactie dura de la Ambasada Rusiei in Romania, dupa ce un rucsac suspect a fost gasit pe trotuar, in fata institutiei

09:50, 17.03.2024 - Un rucsac a fost abandonat pe trotuar, sambata, pe bulevardul Kiseleff, numarul 6, unde este sediul Ambasadei Rusiei in Romania, incidentul fiind semnalat printr-un apel la 112. Dupa verificarile specifice, s-a stabilit ca rucsacul nu prezinta pericol. Ambasada Rusiei a vorbit despre dusmani Intr-un…

Recuperarea timpurie dupa accidentele vascular cerebrale este esențiala, mai ales in cazul tinerilor

09:45, 14.02.2024 - Accidentele vascular cerebrale (AVC) se situeaza, in Romania, pe primul loc in clasamentul afecțiunilor care determina invaliditatea pacienților. In ultimii ani, a scazut și varsta medie a persoanelor care sufera AVC, aceasta afecțiune nemafiind caracteristica varstnicilor. Studiile arata ca 10 –…

Romania așteapta verdictul in procesul Roșia Montana. Despagubiri URIAȘE in cazul in care procesul va fi pierdut

09:15, 11.02.2024 - Romania a fost data in judecata dupa includerea zonei aurifere de la Rosia Montana in patrimoniul international UNESCO.Guvernul este pregatit pentru verdict, a declarat purtatorul de cuvant al Palatului Victoria.Mihai Constantin a adaugat ca este posibil si ca acest termen sa se extinda pana in luna…


Ce parere ai despre aceasta stire?