Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Strigător la cer! Cadavrul unui copil de doi ani zace la morgă. Nimeni nu vrea să-l înmormânteze

Publicat:

Cadravrul unui copil de doar doi ani zace de mai bine de o saptamana la morga spitalului din Barlad. Parintii l-au abandonat inca de la nastere din cauza unor malformatii grave, asa ca acum nu are cine sa il inmormanteze.

Micutul, nascut cu grave malformatii neurologice, a murit in urma bolilor grave de care suferea. Acum, nu-si gaseste linistea nici in mormant , pentru ca nimeni nu vrea sa-l ia de la morga si sa-l inmormanteze.

Parintii au fost instiintati de primarul comunei Rosiesti, , ca trebuie sa-si ia copilul…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dezvaluiri macabre! Cadavrul lui Konstantin Koltsov zace de doua saptamani la morga din Miami! Fosta soție face dezvaluiri șocante: „Nu știe nimeni, nimic”

12:00, 02.04.2024 - Fosta soție a sportivului a facut declarații șocante in presa din Belarus. Frumoasa Yulia Mikhailova susține ca inmormantarea lui Konstantin Koltsov va avea loc la Mink, insa nu are nicio alta informație despre cadavrul acestuia!CITEȘTE AICI DECLARAȚIE TULBURATOARE ALE FEMEII!

Radu Ayan, baiețelul de 2 ani disparut in Botoșani, a fost externat! Micuțul și parinții lui au facut declarații: ”Nu avem cuvinte” / VIDEO

13:15, 22.03.2024 - Dupa cinci zile de stat in spital, Radu Ayan a fost, in sfarșit, externat! Micuțul a fost preluat de parinții lui și este mai bine ca nicidoata. Atat el, cat și mama și tatal sau au facut declarații despre cum se simte copilul.

Parinții copilului de 2 ani, gasit cu rani grave la creșa din Ilfov, au dezvaluit prin ce a trecut fetița lor. Micuța este traumatizata: ”Ne striga in somn”

21:55, 15.03.2024 - Cazul copilului gasit cu rani grave in creșa din Ilfov continua cu detalii șocante! Parinții fetiței au dezvaluit cat de afectata este de tot ce s-a intamplat și cum i s-a schimbat comportamentul. Fetița este traumatizata de ce a trait.

Trupul lui Navalnii, reținut cel puțin 14 zile

20:05, 19.02.2024 - „Anchetatorii le-au spus avocatilor si mamei lui Aleksei (Navalnii – nr.) ca nu vor restitui corpul sau, care va fi supus unei asa-numite „expertize chimice” timp de 14 zile”, a transmis pe X purtatoarea de cuvant a liderului opozitiei, Kira Iarmis. Rudele lui Navalnii nu au avut acces la corpul sau…

Misterul morții lui Navalnii se adancește - Rudelor și avocaților li s-a interzis din nou accesul la cadavru

12:51, 19.02.2024 - Rudelor liderului defunct al opozitiei ruse Aleksei Navalnii li se refuza accesul la cadavrul acestuia - de trei zile -, denunta luni echipa acestuia, care precizeaza ca mama acestuia ”nu este autorizata” sa in morga in care s-ar putea afla cadavrul, relateaza AFP, potrivit news.ro. ”Mama lui Aleksei…

Controverse legate de cadavrul lui Navalnii

14:40, 17.02.2024 - Cadavrul principalului opozant rus al Kremlinului, Aleksei Navalnii, nu a ajuns la singura morga din Salekhard, orasul din apropierea inchisorii din regiunea arctica unde Navalnii a murit subit vineri. Purtatoarea de cuvant al lui Navalnii, Kira Iarmis, a confirmat sambata moartea opozantului, citand…


Ce parere ai despre aceasta stire?