Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(stop cadru) La protest ca la nuntă: Momentul în care o femeie începe să danseze și să chiuie, după o melodie populară

Publicat:

La protest ca la sarbatoare. O femeie a fost surprinsa ieri dansand și chiuind, dupa o melodie populara, imediat dupa ce protestul din fața Parlamentului s-a incheiat. Odata ce a rasunat muzica, femeia a trecut la dans.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Adriana Bahmuțeanu, despre momentul cand l-a prins pe Silviu Prigoana cu amanta. „Mi s-a facut mila de ea. Era o femeie atat de terminata și pe dinauntru, și pe dinafara”

20:05, 15.05.2024 - Povestea de dragoste dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoana a ținut vreme de ani de zile ocupate primele pagini ale ziarelor. Nenumarate desparțiri și impacari se iveau mereu, pana cand ultimul divorț a fost și cel definitiv, noteaza click.ro. Recent, Adriana Bahmuțeanu a fost prezenta in podcastul…

Romania comunista in presa vremii. Momentul 28 martie 1974, cand republica „populara” devenea „socialista”

15:45, 20.04.2024 - Prima pagina a ziarului „Drum Nou” din Brașov de acum o jumatate de secol, dupa ce țara noastra devenea Republica Socialista Romania, conținea doar juramantul și discursul lui Nicolae Ceaușescu.

Femeie surprinsa furand o pușculița cu 20 de lei dintr-o cofetarie. S-a urcat apoi intr-un Mercedes VIDEO

16:40, 19.04.2024 - Incidentul straniu s-a petrecut in Sibiu. Momentul furtului a fost imortalizat de camerele de luat vederi ale cofetariei in care s-a petrecut isprava. Hoața s-a urcat mai apoi intr-un bolid de zeci de mii de euro.

O femeie, cadru militar in Bucuresti, a fost arestata dupa ce si-ar fi batut fetita de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi

13:05, 18.04.2024 - O femeie, cadru militar in Bucuresti, a fost arestata preventiv dupa ce si-ar fi lovit fetita in varsta de doar doua luni, provocandu-i mai multe rani, inclusiv fracturi costale si la maini, traumatism cranian. Medicii au stabilit ca micuta are nevoie de 40-50 de zile de ingrijiri medicale.

O femeie și-a eliminat soacra din poza de la nunta, iar soțul s-a enervat teribil. De ce a procedat astfel și ce i-a spus soacra

18:05, 12.04.2024 - O femeie a povestit in mediul online de ce soacra și soțul ei s-au suparat dupa ce aceasta a editat o fotografie pentru a-o elimina pe mama barbatului din ea. Iata ce a avut de spus soacra femeii.

Momentul in care podeaua unui magazin din China se surpa. O femeie a cazut in gaura cu tot cu rafturile din jur

23:30, 31.03.2024 - O femeie din China aflata la cumparaturi a ajuns la spital, dupa ce podeaua magazinului s-a surpat pur și simplu sub picioarele ei. Incidentul s-a petrecut intr-un centru comercial din estul țarii, in timp ce la etajul inferior se faceau lucrari de consolidare.

Omul momentul in Superliga a facut show și la interviuri: „Am pus o melodie in vestiar, nici nu știam sa mai dansam”

20:35, 29.03.2024 - George Merloi a marcat golul victoriei in meciul FC Voluntari - FC Hermannstadt, scor 1-0. Extrema in varsta de 24 de ani a fost in forma și la interviuri. George Merloi a revenit pe gazon dupa 7 luni de chin. A marcat in prima etapa a play-out-ului, in eșecul 3-4 de la Arad, iar astazi a recidivat,…

(stop cadru) Hohote de ras in Paralament, ieri noapte. Grosu: „Domnule padurar in devenire...”

11:00, 15.03.2024 - Hohote de ras aproape de miezul nopții ieri, in plenul Parlamentului. Reacția deputaților a fost provocata de o adresare a președintelui Legislativului, Igor Grosu, catre colegul de partid Radu Marian.


Ce parere ai despre aceasta stire?